Panouri / Plase

Panouri bordurate si plase de gard

Produsele panouri bordurate si plase de gard sunt materiale economice, cu un nivel de pret relativ mic, fiind utilizate la imprejmuirea diferitelor suprafete de teren: a curtilor, a gradinilor sau a spatiilor cu scop agricol, industrial, urban ori de alta natura.

Reperele de panouri bordurate, cunoscute si sub denumirea de plase bordurate, sunt fabricate din sarma rigida galvanizata sau vopsita, cu grosimile intre 3 mm - 5 mm si sunt disponibile in diferite dimensiuni: inaltimi intre 600 mm - 2000 mm si lungimi de 2000 mm si 2500 mm. Proprietatile sarmei din care sunt confectionate aceste panouri bordurate si acoperirea cu stratul de zinc ori de vopsea le confera o rezistenta sporita in timp la deformare si distrugere.

Rolele de plase de gard se obtin prin impletirea sau sudarea sarmelor cu ajutorul unor utilaje speciale si se deosebesc cel mai usor prin forma ochiurilor. Plasele sudate zincate au ochiurile de forma rectangulara, cele impletite au ochiuri in forma de romb, iar cele rabitz au ochiuri hexagonale.

Plasele de gard se comercializeaza intr-o mare varietate de dimensiuni in functie de grosimea sarmei, a inaltimii si a lungimii rolei desfasurate si prezinta un grad mare de flexibilitate datorita proprietatilor constructive caracteristice acestor sarme.

Stalpii de gard sunt elementele de baza in sustinerea imprejmuirilor realizate din panouri sau plase si sunt confectionati din teava patrata, rectangulara ori rotunda.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri bordurate zincate si verzi, plase de gard sudate zincate, impletiterabitz si stalpi de gard de diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de panouri bordurate si plase de gard, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Pret actualizat periodic, in functie de fluctuatiile pietei.