Panouri / Plase

Panouri / plase de gard si stalpi metalici

Panouri / plase este o categorie care cuprinde: panouri de gard bordurate, plase de gard, stalpi metalici si accesorii. Acestea sunt materiale economice, au un nivel de pret relativ mic, fiind utilizate la imprejmuirea diferitelor suprafete de teren: a curtilor, a gradinilor, a spatiilor cu scop agricol, industrial, urban ori de alta natura.

Produsele panouri de gard bordurate (plase bordurate) se produc din sarma rigida galvanizata sau vopsita, grosimi intre 3 - 5 mm, fiind disponibile in diferite dimensiuni: inaltimi intre 600 - 2000 mm, lungimi de 2000 mm / 2500 mm. Proprietatile sarmei din care sunt confectionate aceste panouri bordurate, plus acoperirea cu stratul de zinc / vopsea le confera o rezistenta sporita in timp la deformare sau distrugere.

Rolele de plase de gard se obtin prin impletirea sau sudarea sarmelor cu ajutorul unor utilaje speciale, se deosebesc cel mai usor dupa forma ochiurilor. Plasele sudate zincate au ochiurile de forma rectangulara, cele impletite in forma de romb, iar cele rabitz au ochiuri hexagonale.

Aceste plase de gard se comercializeaza intr-o mare varietate de dimensiuni in functie de grosimea sarmei, a inaltimii ori a lungimii rolei desfasurate. Prezinta un grad mare de flexibilitate datorita proprietatilor constructive caracteristice acestor sarme.

Stalpii metalici reprezinta elementele de baza in sustinerea imprejmuirilor realizate din panouri de gard / plase bordurate. Aceste materiale sunt confectionate din teava patrata, rectangulara ori rotunda, fiind protejati impotriva coroziunii prin acoperirea lor cu un strat de zinc / vopsea / plastic.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri de gard bordurate zincate sau verzi, plase de gard sudate zincate, impletiterabitz si stalpi metalici de diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de panouri bordurate, plase, stalpi ori accesorii, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele pentru panouri bordurate / plase bordurate se actualizeaza periodic in functie de fluctuatiile pietei si sunt valabile in limita stocului disponibil.