Otel Structuri - materiale de constructii: otel beton / fier beton, plasa sudata, sarma, cuie, panouri de gard bordurate, plase de gard, teava, tabla si profile din otel, la cel mai bun pret, livrari in Bucuresti si Ilfov.
 
 

Panouri / Plase

Panouri de gard bordurate si plase de gard

Produsele din categoriile panouri de gard bordurate si plase de gard sunt materiale economice, cu pret relativ mic, utilizate la imprejmuirea diferitelor suprafete de teren, a curtilor, a gradinilor sau a spatiilor cu scop agricol, industrial, urban ori de alta natura.

Reperele de panouri de gard bordurate sunt materiale fabricate din sarma rigida galvanizata sau vopsita, cu grosimile intre 3 mm - 5 mm si sunt disponibile in diferite dimensiuni, inaltimi intre 600 mm - 2000 mm si lungimi de 2000 mm si 2500 mm. Forma acestor panouri bordurate, proprietatile firelor de sarma si acoperirea cu stratul de zinc sau de vopsea ii confera o rezistenta sporita in timp la deformare sau la distrugere.

Plasele de gard, utilizate pentru diverse imprejmuiri, se obtin prin impletirea ori sudarea firelor de sarma cu ajutorul unor utilaje speciale si se deosebesc cel mai usor prin forma ochiurilor. Plasele sudate zincate au ochiurile de forma rectangulara, cele impletite au ochiuri in forma de romb, iar plasele rabitz au ochiuri hexagonale. Reperele de plase de gard se comercializeaza in mai multe variante dimensionale in functie de grosimea firului de sarma, a inaltimii si a lungimii rolei desfasurate si prezinta un grad mare de flexibilitate datorita proprietatilor constructive care caracterizeaza firele de sarma.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri bordurate zincate / verzi, plase de gard sudata zincata, impletitarabitz si stalpi de gard pentru imprejmuiri, diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Preturile produselor din aceasta categorie sunt actualizate periodic, in functie de fluctuatiile pietei.