Panouri / Plase

Panouri / plase bordurate si stalpi pentru gard

Produsele panouri / plase bordurate si stalpi de gard sunt materiale economice, au un nivel de pret relativ mic, fiind utilizate la imprejmuirea diferitelor suprafete de teren: a curtilor, a gradinilor, a spatiilor cu scop agricol, industrial, urban ori de alta natura.

Reperele de panouri de gard bordurate (zincate / verzi) sunt fabricate din sarma rigida galvanizata sau vopsita, cu grosimile intre 3 mm - 5 mm, fiind disponibile in diferite dimensiuni: inaltimi intre 600 mm - 2000 mm, lungimi de 2000 mm / 2500 mm. Proprietatile sarmei din care sunt confectionate aceste panouri bordurate si acoperirea cu stratul de zinc / vopsea le confera o rezistenta sporita in timp la deformare sau distrugere.

Rolele de plase de gard se obtin prin impletirea sau sudarea sarmelor cu ajutorul unor utilaje speciale si se deosebesc cel mai usor dupa forma ochiurilor. Plasele sudate zincate au ochiurile de forma rectangulara, cele impletite au ochiuri in forma de romb, iar cele rabitz au ochiuri hexagonale.

Aceste plase de gard se comercializeaza intr-o mare varietate de dimensiuni in functie de grosimea sarmei, a inaltimii ori a lungimii rolei desfasurate si prezinta un grad mare de flexibilitate datorita proprietatilor constructive caracteristice acestor sarme.

Stalpii de gard sunt elementele de baza in sustinerea imprejmuirilor realizate din panouri / plase bordurate. Aceste materiale sunt confectionate din teava patrata, rectangulara ori rotunda, fiind protejati impotriva coroziunii prin acoperirea lor cu un strat de zinc / vopsea / plastic.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri de gard bordurate zincate sau verzi, plase sudate zincate, impletiterabitz si stalpi de gard de diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de panouri bordurate, plase si stalpi de gard, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Pret actualizat periodic, in functie de fluctuatiile pietei.