Panouri / Plase

Panouri bordurate, plase de gard si stalpi metalici

Categoria panouri / plase cuprinde produsele: panouri de gard bordurate, plase de gard, stalpi metalici si accesorii. Acestea sunt materiale reciclabile care prezinta un nivel de pret relativ mic, fiind utilizate la imprejmuirea diferitelor suprafete de teren: a curtilor, a gradinilor, a spatiilor cu scop agricol, industrial, urban ori de alta natura.

Reperele panouri de gard, cunoscute si sub denumirile de panouri bordurate ori plase bordurate, se produc din sarma rigida galvanizata sau vopsita, cu grosimi intre 3 - 5 mm, fiind disponibile in diferite dimensiuni: inaltimi intre 600 - 2000 mm, lungimi de 2000 mm / 2500 mm. Proprietatile sarmei din care sunt confectionate aceste panouri bordurate, plus acoperirea cu stratul de zinc / vopsea le confera o rezistenta sporita in timp la deformare sau distrugere.

Rolele de plase se obtin prin impletirea sau sudarea sarmelor cu ajutorul unor utilaje speciale si se deosebesc cel mai usor dupa forma ochiurilor. Plasele de gard sudate zincate au ochiurile de forma rectangulara, cele impletite in forma de romb, iar cele rabitz au ochiuri hexagonale.

Cele trei variante de plase de gard din cadrul acestei categorii prezinta o mare varietate de dimensiuni in functie de grosimea sarmei, a inaltimii ori a lungimii rolei desfasurate si un grad mare de flexibilitate datorita proprietatilor constructive caracteristice acestor sarme.

Reperele stalpi metalici reprezinta elementele de baza in sustinerea imprejmuirilor realizate din panouri de gard / plase bordurate. Aceste materiale sunt confectionate din teava patratateava rectangulara ori rotunda, fiind protejate impotriva coroziunii prin acoperirea lor cu un strat de zinc / vopsea / plastic.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri bordurate / plase bordurate zincate sau verzi, plase de gard sudate zincate, impletiterabitz si stalpi metalici de diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de panouri de gard bordurate / plase de gard bordurate, stalpi ori accesorii, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret se actualizeaza periodic in functie de fluctuatiile pietei si sunt valabile in limita stocului disponibil.