Panouri / Plase

Panouri de gard / plase de gard

In categoria panouri de gard si plase de gard se regasesc materiale economice, cu un nivel de pret relativ mic, utilizate la imprejmuirea diferitelor suprafete de teren: a curtilor, a gradinilor sau a spatiilor cu scop agricol, industrial, urban ori de alta natura.

Panourile de gard bordurate, cunoscute si sub denumirea de plase bordurate, sunt fabricate din sarma rigida galvanizata sau vopsita, cu grosimile intre 3 mm - 5 mm si sunt disponibile in diferite dimensiuni, inaltimi intre 600 mm - 2000 mm si lungimi de 2000 mm si 2500 mm. Proprietatile sarmei din care sunt confectionate, faptul ca sunt bordurate si acoperirea cu stratul de zinc ori de vopsea le confera acestor panouri de gard o rezistenta sporita in timp la deformare si distrugere.

Rolele de plase de gard se obtin prin impletirea sau sudarea sarmelor cu ajutorul unor utilaje speciale si se deosebesc cel mai usor prin forma ochiurilor. Plasele sudate zincate au ochiurile de forma rectangulara, cele impletite au ochiuri in forma de romb, iar cele rabitz au ochiuri hexagonale. Aceste plase se comercializeaza intr-o mare varietate dimensionala in functie de grosimea sarmei a inaltimii si a lungimii rolei desfasurate si prezinta un grad mare de flexibilitate datorita proprietatilor constructive care caracterizeaza aceste sarme.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri de gard bordurate zincate / verzi, plase de gard sudate zincate, impletiterabitz si stalpi de gard de diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferta de plase bordurate, sudate sau impletite, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Pret actualizat periodic, in functie de fluctuatiile pietei.