Panouri / plase

Panouri de gard, plase de gard

Panouri de gard bordurat, plase de gard, stalpi metalici si accesorii reprezinta o categorie de  materiale de constructii reciclabile, economice, cu un nivel de pret redus. Sunt ideale pentru imprejmuirea suprafetelor de terenuri agricole, industriale, urbane, baze sportive, locuri de joaca ori de alta natura.

Produsele panouri de gard (panouri bordurate / plase bordurate) sunt fabricate din sarma rigida galvanizata / vopsita, grosimi de 3 - 5 mm. Se comercializeaza intr-o gama extrem de diversa de dimensiuni: inaltimi 600 - 2000 mm, lungimi 2000 / 2500 mm. Proprietatile tehnice, constructive ale sarmei, ca material de baza in producerea acestor panouri bordurate, plus acoperirea cu stratul de zinc / vopsea le confera o rezistenta sporita la deformare / distrugere / coroziune.

Rolele de plasa sunt obtinute prin impletirea / sudarea sarmelor, deosebindu-se intre ele dupa forma ochiurilor. Cele trei variante de plase de gard se comercializeaza intr-o mare varietate de dimensiuni in functie de grosimea sarmei, a inaltimii / lungimii rolei desfasurate, avand un grad foarte mare de flexibilitate.

Reperele de stalpi metalici reprezinta elementele de baza in sustinerea imprejmuirilor realizate din panouri / plase bordurate. Sunt confectionati din teava patrata / rectangulara si protejati impotriva coroziunii cu un strat de zinc, vopsea ori plastic.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri bordurate / plase bordurate zincate, verzi, plase de gard sudate zincate, impletiterabitz, stalpi metalici de diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de panouri de gard bordurat / plase bordurate / stalpi metalici, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret sunt actualizate periodic in functie de fluctuatiile pietei, fiind valabile in limita stocului disponibil.