Panouri / plase

Panouri de gard, plase de gard

Panouri de gard bordurat, plase de gard, stalpi metalici si accesorii - materiale reciclabile, economice, cu un nivel de pret redus, ideale pentru imprejmuirea suprafetelor agricole, industriale, urbane ori de alta natura.

Produsele panouri de gard (panouri bordurate / plase bordurate) sunt produse din sarma rigida galvanizata / vopsita, grosimi de 3 - 5 mm. Se comercializeaza intr-o gama diversa de dimensiuni: inaltimi 600 - 2000 mm, lungimi 2000 / 2500 mm. Proprietatile sarmei, ca material de baza in producerea acestor panouri bordurate, plus acoperirea cu stratul de zinc / vopsea le confera o rezistenta sporita la deformare.

Rolele de plasa sunt obtinute prin impletirea / sudarea sarmelor, deosebindu-se intre ele dupa forma ochiurilor. Cele trei variante de plase de gard se comercializeaza intr-o varietate de dimensiuni in functie de grosimea sarmei, a inaltimii / lungimii rolei desfasurate, avand un grad mare de flexibilitate.

Reperele stalpi metalici reprezinta elementele de baza in sustinerea imprejmuirilor realizate din panouri / plase bordurate. Sunt confectionati din teava patrata / rectangulara si protejati impotriva coroziunii cu un strat de zinc, vopsea ori plastic.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri bordurate / plase bordurate zincate, verzi, plase de gard sudate zincate, impletiterabitz, stalpi metalici de diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de panouri de gard bordurat / plase bordurate / stalpi metalici, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret sunt actualizate periodic in functie de fluctuatiile pietei, fiind valabile in limita stocului disponibil.