Panouri / plase

Panouri de gard bordurat si plase de gard

Grupul de produse panouri de gard, plase de gard bordurat, stalpi metalici si accesorii cuprinde o serie de materiale necesare in vederea imprejmuirii diverselor suprafete de terenuri agricole, industriale, urbane, baze sportive, locuri de joaca etc., la un nivel de pret relativ redus.

Reperele de panouri de gard bordurat, cunoscute sub denumirea de plase bordurate, se produc din sarma rigida galvanizata / vopsita, grosimi de 3 - 5 mm. Aceste panouri bordurate se comercializeaza intr-o gama extrem de diversa de dimensiuni: inaltimi 600 - 2000 mm, lungimi 2000 / 2500 mm. Proprietatile tehnice constructive ale sarmei, ca material de baza in producerea de plase bordurate, plus acoperirea cu stratul de zinc / vopsea le confera acestor panouri o rezistenta sporita la deformare, distrugere ori coroziune.

Plasele se obtin prin impletirea sau sudarea firelor de sarma, deosebindu-se intre ele dupa forma ochiurilor. Cele trei variante de plase se regasesc in piata intr-o mare varietate de dimensiuni, in functie de grosimea sarmei, a inaltimii / lungimii rolei desfasurate, avand un grad foarte mare de flexibilitate.

Barele de stalpi metalici reprezinta elementele de baza in sustinerea imprejmuirilor realizate din panouri bordurate / plase de gard bordurat. Se confectioneaza din teava patrata sau rectangulara si sunt protejati impotriva coroziunii cu un strat de zinc, vopsea ori plastic.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri de gard zincate si verzi, plase de gard sudate zincate, impletiterabitz si stalpi metalici, in diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de plase bordurate / stalpi metalici, va rugam sa transmiteti necesarul pe adresa de email!

Ofertele de pret pentru panouri bordurate sunt actualizate periodic in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.