Panouri / Plase

Panouri de gard, plase de gard si stalpi metalici

Categoria cuprinde panouri de gard bordurate, plase de gard, stalpi metalici si accesorii. Acestea sunt materiale economice, au un nivel de pret relativ mic, fiind utilizate la imprejmuirea diferitelor suprafete de teren: a curtilor, a gradinilor, a spatiilor cu scop agricol, industrial, urban ori de alta natura.

Produsele panouri de gard bordurate (plase bordurate) sunt fabricate din sarma rigida galvanizata sau vopsita, cu grosimile intre 3 mm - 5 mm, fiind disponibile in diferite dimensiuni: inaltimi intre 600 mm - 2000 mm, lungimi de 2000 mm / 2500 mm. Proprietatile sarmei din care sunt confectionate aceste panouri bordurate si acoperirea cu stratul de zinc / vopsea le confera o rezistenta sporita in timp la deformare sau distrugere.

Rolele de plase de gard se obtin prin impletirea sau sudarea sarmelor cu ajutorul unor utilaje speciale si se deosebesc cel mai usor dupa forma ochiurilor. Plasele sudate zincate au ochiurile de forma rectangulara, cele impletite au ochiuri in forma de romb, iar cele rabitz au ochiuri hexagonale.

Aceste plase de gard se comercializeaza intr-o mare varietate de dimensiuni in functie de grosimea sarmei, a inaltimii ori a lungimii rolei desfasurate si prezinta un grad mare de flexibilitate datorita proprietatilor constructive caracteristice acestor sarme.

Stalpii metalici sunt elementele de baza in sustinerea imprejmuirilor realizate din panouri bordurate / plase bordurate. Aceste materiale sunt confectionate din teava patrata, rectangulara ori rotunda, fiind protejati impotriva coroziunii prin acoperirea lor cu un strat de zinc / vopsea / plastic.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri de gard bordurate zincate sau verzi, plase de gard sudate zincate, impletiterabitz si stalpi metalici de diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de panouri bordurate, plase, stalpi si accesorii, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Pret actualizat periodic, in functie de fluctuatiile pietei.