otelstructuri.ro

otelstructuri.ro - materiale de constructii

Otel Structuri este magazinul tau on-line de produse metalurgice

Otel Structuri va ofera o gama variata de materiale de constructii, produse metalurgice utilizate in vederea executarii de fundatii, structuri de rezistenta, confectii ori constructii metalice: otel beton, plasa sudata, sarma / cuie de constructii, panouri / plase de gard, teava, tabla, profile laminate.

Cu o experienta considerabila in comertul de produse metalurgice / materiale de constructii, avand ca suport o vasta retea de furnizori, echipa otelstructuri.ro lucreaza constant in scopul de a va oferi produse de calitate, un nivel bun de pret si variante optime de transport.

Magazinul on-line Otel Structuri comercializeaza produse din otel cu preturi exprimate in lei, tva inclus, conditia de livrare exw depozit. Livrarile de materiale acopera in special zona Bucuresti - Ilfov, pentru alte zone urmand sa se discute separat.

In vederea obtinerii unei oferte de pret in ceea ce priveste gama de materiale comercializate de site-ul otelstructuri.ro, va rugam sa ne transmiteti necesarul, datele de contact si locatia de livrare. Aceste detalii ne ajuta sa va contactam rapid si usor in vederea optimizarii comenzilor dumneavoastra.

Otel Structuri, ca furnizor de produse metalurgice din otel, va ofera la cel mai bun pret o gama diversa de materiale de constructii de calitate, servicii de incredere, cat se poate de rapide si flexibile!

Pentru oferte de produse din otel, trimiteti necesarul de materiale la adresa e-mail.

Ofertele sunt actualizate periodic in functie de fluctuatiile pietei, fiind valabile in limita stocului disponibil.

Cele mai vandute

PC52 / B500C bara Ø 10 mm

PC52 / B500C bara Ø 10 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
4,87 lei

PC52 / B500C bara Ø 8 mm

PC52 / B500C bara Ø 8 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
4,95 lei

OB37 colac Ø 6 mm

OB37 colac Ø 6 mm pentru armaturi.
5,27 lei

PC52 / B500C bara Ø 32 mm

PC52 / B500C bara Ø 32 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
4,87 lei