otelstructuri.ro

otelstructuri.ro - materiale de constructii

Otelstructuri.ro este magazinul tau on-line de produse metalurgice

Otelstructuri.ro va ofera o gama variata de materiale de constructii ieftine, de calitate superioara, in mod special produse metalurgice de otel utilizate in vederea executarii de fundatii, realizarea structurilor de rezistenta, confectii ori constructii metalice: otel beton, plasa sudata, sarma / cuie de constructii, panouri / plase de gard, teava si tabla de otel, profile laminate si calibrate.

Cu o experienta considerabila in comertul de produse metalurgice / materiale de constructii, avand ca suport o vasta retea de furnizori de top, echipa otelstructuri.ro lucreaza constant in scopul de a va oferi produse de calitate, certificate conform normelor in vigoare, un nivel bun de pret si variante optime de transport.

Magazinul on-line otelstructuri.ro comercializeaza produse din otel cu preturi exprimate in lei, tva inclus, conditia de livrare exw depozit Bucuresti. Livrarile de materiale metalurgice acopera in special zona Bucuresti - Ilfov. In ceea ce priveste alte zone conditiile de transport se analizeaza separat, in functie de distanta pana la locatie.

In vederea obtinerii unei oferte de pret personalizate in ceea ce priveste gama de materiale comercializate de site-ul otelstructuri.ro, va rugam sa ne transmiteti necesarul, datele de contact si locatia de livrare. Aceste detalii ne ajuta sa va contactam rapid si usor, cu scopul de a optimiza comenzile dumneavoastra.

Otelstructuri.ro, ca furnizor de produse metalurgice din otel, va ofera la cel mai bun pret o serie diversa de materiale de constructii ieftine, la calitate de top, servicii de incredere, cat se poate de rapide si flexibile. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov!

Pentru oferte de produse din otel, va rugam sa trimiteti necesarul de materiale la adresa e-mail!

Ofertele de materiale metalurgice pentru constructii, in cadrul otelstructuri.ro, sunt actualizate periodic in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.

Cele mai vandute

PC52 / B500C bara Ø 8 mm

PC52 / B500C bara Ø 8 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
4,16 lei

PC52 / B500C bara Ø 10 mm

PC52 / B500C bara Ø 10 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
4,09 lei

OB37 colac Ø 6 mm

OB37 colac Ø 6 mm pentru armaturi.
4,36 lei

OB37 colac Ø 10 mm

OB37 colac Ø 10 mm pentru armaturi.
4,36 lei