otelstructuri.ro

otelstructuri.ro - materiale de constructii

Otel Structuri este magazinul tau on-line de produse metalurgice

Otel Structuri va pune la dispozitie o gama variata de materiale de constructii, in special produse metalurgice utilizate la executarea de fundatii ori structuri de rezistenta din beton armat, materiale necesare pentru realizarea diverselor confectii sau constructii metalice, dar si produse care au ca destinatie o serie de activitati de uz gospodaresc: otel beton (fier beton), plasa sudata, sarma si cuie de constructii, panouri si plase de gard, teava din otel, tabla din otel, profile pline si profile laminate din otel.

Cu o experienta de peste zece ani in comertul de produse metalurgice si materiale de constructii pe piata autohtona, avand ca suport o vasta retea de furnizori, echipa otelstructuri.ro depune zi de zi toate eforturile cu scopul a va oferi materiale de calitate, fabricate de producatori renumiti, la cele mai bune preturi si variante de transport.

Magazinul on-line Otel Structuri comercializeaza produse metalurgice cu preturi exprimate in lei, tva inclus, conditia de livrare exw depozit. De asemenea, aceste preturi sunt actualizate periodic, in functie de fluctuatiile pietei. Livrarile de materiale se fac cu precadere in zona Bucuresti, Ilfov. In cazul livrarilor in alte zone ale tarii, fiecare comanda se va discutata separat.

In vederea obtinerii unei oferte de pret personalizate, in ceea ce priveste gama de materiale de constructii comercializate de site-ul otelstructuri.ro, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa noastra de e-mail, impreuna cu datele de contact si locatia de livrare. Aceste detalii ne ajuta sa va contactam rapid si usor in vederea optimizarii comenzilor dumneavoastra.

Otel Structuri, ca furnizor de produse metalurgice din otel, va ofera la cel mai bun pret o gama variata de materiale de constructii de calitate si servicii de incredere, cat se poate de rapide si flexibile!

Pentru oferte de pret trimiteti necesarul de materiale la adresa:

e-mail

Preturile acestor produse sunt actualizate periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Cele mai vandute

PC52 / B500C bara Ø 10 mm

PC52 / B500C bara Ø 10 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
4,62 lei

PC52 / B500C bara Ø 8 mm

PC52 / B500C bara Ø 8 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
4,70 lei

OB37 colac Ø 6 mm

OB37 colac Ø 6 mm pentru armaturi.
4,87 lei

PC52 / B500C bara Ø 32 mm

PC52 / B500C bara Ø 32 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
4,62 lei