Cuie tabla acoperis

Cuie tabla de acoperis / cuie sindrila bituminoasa

Categoria cuie de tabla pentru acoperis / sindrila bituminoasa contine cuiele fabricate din sarma tare de otel cu cap plat tip C.  Se folosesc in mod special in vederea prinderii si fixarii tablelor sau a sindrilei bituminoase pe acoperisurile cladirilor. Aceste materiale se produc din sarma de otel cu continut scazut de carbon. Sunt produse ieftine, prezentand un nivel de pret relativ scazut fata de alte tipuri de produse similare. Sunt eficiente, rezistente, utile, practice, fiind elemente esentiale in cadrul oricarui proiect de montare a foilor de tabla de acoperis.

Se livreaza ambalate in cutii de carton, greutate de 5 kg / cutie, dimensiuni disponibile intre 2 x 20 - 3.5 x 50 milimetri. Printre cele mai importante activitati in montarea acoperisurilor se numara folosirea unor cuie pentru tabla conform normelor / standardelor in vigoare. In plus, este foarte importanta fixarea corecta a acestora pe acoperis. Cuiele utilizate la prinderea tablei / sindrilei bituminoase trebuie sa fie: zincate, rezistente impotriva coroziunii, folosite intr-un numar suficient si batute in pozitia corecta.

Detalii tehnice cuie tabla de acoperis (mm), realizate conform normativelor in vigoare STAS 2111-90:

  • abateri in ceea ce priveste lungimile intre 11 - 20 = +/- 1.00.
  • abateri limita referitoare la lungimile de 20 - 40 = +/- 1.50.
  • abateri limita privind lungimile de peste 50 = +/- 2.00.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret cuie de tabla pentru acoperis sau sindrila bituminoasa, dimensiuni 3x30 mm. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de pret de cuie pentru tabla zincata, utilizate la montarea acoperisurilor, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta de cuie pentru fixarea tablei e actualizata periodic in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Filtreaza dupa
Vizualizare
pe pagina
Vizualizare ca

Cuie tabla 3 x 30 mm

Cuie tabla 3 x 30 mm pentru acoperis.
8,90 lei