Otel Structuri - materiale de constructii: otel beton / fier beton, plasa sudata, sarma, cuie, panouri de gard bordurate, plase de gard, teava, tabla si profile din otel, la cel mai bun pret, livrari in Bucuresti si Ilfov.
 
 

Cuie tabla acoperis

Cuie pentru tabla de acoperis si cuie pentru sindrila bituminoasa

Cuiele pentru tabla de acoperis si cuiele pentru sindrila bituminoasa sunt cuie cu cap plat tip C si sunt materiale de constructii folosite la prinderea si fixarea tablelor sau a sindrilei bituminoase de acoperisurile cladirilor. Cuiele pentru tabla se produc din otel cu continut scazut de carbon si se livreaza ambalate in cutii de carton cu greutatea de 5 kg / cutie, dimensiuni de la 2 x 20 mm pana la 3.5 x 50 mm. Printre cele mai importante activitati in montarea acoperisurilor se numara folosirea unor cuie conforme cu normele in vigoare si fixarea corecta a acestora. Cuiele utilizate la prinderea tablei si cuiele pentru sindrila bituminoasa trebuie sa fie zincate, rezistente la coroziune, sa fie folosite intr-un numar suficient si sa fie batute in pozitia corecta.

Detalii tehnice cuie pentru tabla de acoperis:

  • abateri limita la lungimea cuiului: 11 mm - 20 mm - +/- 1.00 mm;
  • abateri limita la lungimea cuiului: 20 mm - 40 mm - +/- 1.50 mm;
  • abateri limita la lungimea cuiului: peste 50 mm - +/- 2.00 mm.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret cuie pentru tabla de acoperis si cuie pentru sindrila bituminoasa cu dimensiunea deĀ 3x30 mm - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Preturile produselor din aceasta categorie sunt actualizate periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Filtreaza dupa
Vizualizare
pe pagina
Vizualizare ca

Cuie tabla 3 x 30 mm

Cuie tabla 3 x 30 mm pentru acoperis.
7,10 RON