Tabla otel

Tabla de otel

Tabla de otel carbon e un produs metalurgic plat. Este obtinut prin intermediul proceselor tehnologice de laminare la cald sau laminare la rece. E comercializat sub forma de foi ori rulouri de diferite grosimi, dimensiuni si calitati. Datorita multiplelor avantaje tehnice, a unui nivel de pret competitiv, tabla se utilizeaza in vederea executarii de piese, adiverselor confectii din metal usoare ori pentru realizarea unor structuri metalice de mare amploare. Avansul tehnologic inregistrat in ultimii ani de zile, in ceea ce priveste utilajele de prelucrare si procesare a produselor metalurgice, a avut ca rezultat o crestere considerabila a ponderii utilizarii acestui reper in constructii civile sau in cadrul diverselor ramuri industriale.

Tabla de otel utilizata in cadrul proiectelor de constructii pe structura metalica presupune o serie de beneficii tehnico - economice. Avantajele sunt generate de proprietatile constructive specifice ale acestui tip de material:

  • rezistenta deosebita impotriva coroziunii sau a actiunii altor factori externi de mediu.
  • este un produs maleabil, usor de procesat fara modificarea proprietatilor mecanice / chimice.
  • este un material reciclabil, puternic, rezistent, durabil, usor de reparat ori de inlocuit cu un pret relativ redus.

In functie de etapele procesului tehnologic de productie, de proprietatile mecanice, de compozitia chimica ori de destinatia finala, se remarca trei mari tipuri de table:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret tabla de otel carbon, produsa conform normelor europene in vigoare, in diverse calitati si dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de tabla de diferite calitati si dimensiuni, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de tabla neagra, decapata si zincata sunt actualizate in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.