Tabla otel

Tabla de otel

Tabla de otel carbon e un produs metalurgic plat. E obtinut prin intermediul proceselor tehnologice de laminare la cald sau laminare la rece. E comercializat sub forma de foi / rulouri de diferite dimensiuni / calitati. Datorita multiplelor avantaje tehnice, a unui nivel de pret relativ scazut, tablele se utilizeaza in vederea executarii diverselor confectii metalice ori pentru realizarea unor structuri metalice de otel de mare amploare. Avansul tehnologic inregistrat in ultimii ani in ceea ce priveste utilajele de prelucrare si procesare a produselor de otel carbon a avut ca rezultat o crestere considerabila a ponderii utilizarii acestui reper in constructii sau in cadrul diverselor ramuri industriale.

Tabla de otel utilizata in cadrul proiectelor de constructii pe structura metalica presupune o serie de beneficii tehnico - economice. Avantajele sunt generate de proprietatile constructive ale acestui tip de material:

  • rezistenta deosebita impotriva coroziunii / a actiunii altor factori externi de mediu.
  • este un produs maleabil, usor de procesat fara modificarea proprietatilor mecanice / chimice.
  • este un material reciclabil, puternic, rezistent, durabil, usor de reparat / de inlocuit cu un pret redus.

In functie de etapele procesului tehnologic de productie, de proprietatile mecanice, de compozitia chimica ori de destinatia finala, se remarca 3 mari tipuri de table:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret tabla de otel carbon, produsa conform normelor in diverse calitati si dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de tabla de diferite calitati / dimensiuni, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret pentru table din otel sunt actualizate periodic in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.