Tabla otel

Tabla de otel

Tabla de otel carbon este un produs metalurgic laminat la cald / rece. Este comercializat sub forma de foi / rulouri de diferite dimensiuni / calitati. Datorita multiplelor avantaje tehnice, a unui pret relativ scazut, tablele sunt utilizate in vederea executarii diverselor confectii metalice ori pentru realizarea unor structuri metalice de otel de mare amploare. Avansul tehnologic inregistrat in ultimii ani in ceea ce priveste utilajele de prelucrare / procesare a produselor din otel a avut ca rezultat o crestere considerabila a ponderii utilizarii acestui material in constructii sau in industrie.

Tabla de otel utilizata in cadrul priectelor de confectii / constructii metalice presupune o serie de beneficii tehnico - economice. Avantajele.sunt generate de proprietatile constructive ale acestui tip de material:

  • rezistenta deosebita impotriva coroziunii / a actiunii altor factori externi de mediu.
  • este un produs maleabil, usor de procesat fara modificarea proprietatilor mecanice / chimice.
  • este un material reciclabil, puternic, rezistent, durabil, usor de reparat / de inlocuit cu un pret redus.

In functie de etapele procesului tehnologic de productie, de proprietatile mecanice, de compozitia chimica ori de destinatia finala, exista mai multe categorii de table:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret tabla de otel carbon produsa conform normelor europene in vigoare, diverse caltati / dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de tabla de diferite calitati / dimensiuni, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret pentru table din otel sunt actualizate in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.