Termeni si conditii

Termeni si conditii cu privire la utilizarea site-ului otelstructuri.ro

In vederea accesarii acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate informatiile de mai jos, ceea ce presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.otelstructuri.ro.

www.otelstructuri.ro este proprietatea exclusiva a S.C. Meteled Steel Materials S.R.L., avand ca date de identificare la RC J40/15357/2018, si CUI 40050130, capital social 200 lei, cont bancar RO55BTRLRONCRT0471333501, deschis la Banca Transilvania scursala Crangasi, sect. 6, Bucuresti, cu sediul social in Bucuresti, Sector 6, Str. Vintila Mihailescu, Nr. 8, tel. 0722 256 774, e-mail vanzari@otelstructuri.ro.

www.otelstructuri.ro furnizeaza produsele si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea Metaled Steel Materials S.R.L. isi asuma dreptul de a putea modifica termenii si conditiile, precum si site-ul www.otelstructuri.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

S.C. Metaled Steel Materials S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au in istoricul colaborarii livrari refuzate.

Utilizarea site-ului si a serviciilor pe care acesta le pune la dispozitie presupune ca dumneavoastra va angajati sa respectati legile in vigoare si sa nu desfasurati activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; va angajati sa nu modificati, copiati, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, creati produse derivate sau sa vindeti orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului; va angajati sa suportati orice costuri aditionale legate de utilizarea site-ului - cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice si de servicii Internet - sau pierderi financiare rezultate prin folosirea neautorizata a contului utilizat pentru tranzactii sau achizitii prin acest site.

In cazul in care va inscrieti ca utilizator pe acest site va fi nevoie sa completati un formular de inscriere in care vor fi trecute anumite date personale obligatorii. Aceste date vor fi in mod obligatoriu actuale, clare si complete si vor fi actualizate de cate va fi cazul. Compania Metaled Steel Materials isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul pe site sau la anumite pagini sau sectiuni ale site-ului in cazul in care informatiile furnizate de un utilizator se dovedesc a fi false, incomplete, neclare sau neactualizate.

Informatiile privind identificarea unei persoane ca utilizator (nume, prenume, adresa, adresa de email, telefon, etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si vor fi dezvaluite doar compartimentelor sau persoanelor catre care se adreseaza, exceptie facand cazurile in care se incalca legea. Inregistrarea prin cont si parola implica anumite reguli. Cuvintele alese nu trebuie sa creeze confuzii, si sa se inscrie in limitele legii si moralitatii.

Fiecare cont de utilizator este personalizat si securizat prin user si parola. El poate fi anulat de ambele parti fara o notificare prealabila (din partea utilizatorului, oricand si din orice motiv, iar din partea Metaled Steel Materials, in cazul nerespectarii termenilor si conditiilor acordului).

Transmiterea, inchirierea sau vanzarea datelor de accesare a contului (user si parola) catre alte personae este strict interzisa. Utilizatorul poate schimba datele de accesare in cazul in care constata ca acestea nu mai sunt sigure si este singurul responsabil pentru securitatea contului sau, dar si pentru orice activitate desfasurata pe site de catre alte persoane care au avut acces la contul sau.

Din momentul in care va inregistrati si deschideti un cont deveniti utilizator, ceea ce presupune ca ati citit si ati fost de acord cu termenii si conditiile specificate.

In cadrul site-ului www.otelstructuri.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul crearii contului, precum si in procesul de plasare a comenzii pe site. Societatea Metaled Steel Materials S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Metaled Steel Materials numai in scopul declarat al acestui site, incluzand si nelimitandu-se la confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Accesarea site-ului www.otelstructuri.ro, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Metaled Steel Materials S.R.L. se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la www.otelstructuri.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Continutul site-ului www. otelstructuri.ro (texte, imagini, reprezentari grafice, programe, elemente de grafica web si alte date) este proprietatea Metaled Steel Materials S.R.L si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Structura si design-ul site-ului sunt proprietatea exclusiva a societatii Metaled Steel Materials S.R.L. si sunt protejate de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Copierea, distributia, transmiterea, publicarea, reproducerea, crearea unui document derivat din orice informatie sau serviciu, obtinute de pe sau prin intermediul site-ului sunt interzise. Folosirea fara acordul scris a Metaled Steel Materials S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Metaled Steel Materials S.R.L., sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de legile in vigoare.

Societatea Metaled Steel Materials S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Metaled Steel Materials S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

Persoanele care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si comunicari; pot transmite sugestii, idei, intrebari si informatii, atata timp cat continutul acestora este legal, nu este obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate conform legilor in vigoare.

Metaled Steel Materials S.R.L. va garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Metaled Steel Materials S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau de aparitia unor erori ale softului pe care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul / serverele sau mailurile expediate de www.otelstructuri.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. Metaled Steel Materials S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Incercarea de accesare a datelor personale ale altui utilizator, de modificare a continutul site-ului, de afectare a performantelor serverului pe care ruleaza site-ul www.otelstructuri.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.otelstructuri.ro si va avea drept consecinta demararea procedurilor de cercetarea penala impotriva persoanei / persoanelor care a / au incercat aceste actiuni.

Metaled Steel Materials S.R.L. respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul, ca in termen de 10 zile, sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. Metaled Steel Materials S.R.L. are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

Cumpararea de produse prin intermediul site-ului, vizitarea acestuia presupune faptul ca utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Legile Romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Metaled Steel Materials S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale neintelegeri sau conflicte intre Metaled Steel Materials S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai solutionarea acestora pe cale amiabila. In situatia in care calea amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, conform legilor romane in vigoare.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si sunt actualizate zilnic.

Preturile afisate sunt exprimate in RON / unitatea de masura. Unitatea de masura poate fi dupa caz: kg, bucata (rola, cutie etc.)

Preturile afisate contin TVA.

Produsele comercializate prin intermediul www.otelstructuri.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, iar la livrare sunt insotite de factura fiscala si in anumite cazuri de certificate de calitate / garantie.

Returnarea produselor se poate face atunci cand: ati primit un alt produs decat cel comandat, produsul prezinta deteriorari vizibile si prin denuntarea unilaterala a contractului conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta (inclusiv modificari ulterioare).

In toate aceste cazuri va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil pentru remedierea acestor situatii.

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.otelstructuri.ro.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele si documentele de insotire corespunzatoare). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

SC Metaled Steel Materials SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care nu respecta conditiile de mai sus, a produselor care prezinta urme de lovituri, sunt deformate, zgariate, taiate / debitate la anumite dimensiuni (altele decat cele la care au fost livrate), a produselor pe comanda speciala (ex. otel fasonat conform extrasului de armatura) sau a produselor care prezinta lipsuri cantitative.

Solutionarea cererilor de retur va fi efectuata intr-un termen de 30 de zile de la data transmiterii / depunerii actelor necesare catre societatea noastra. Actele necesare acestei proceduri: o solicitare scrisa pentru denuntare unilaterala a contractului (cu datele complete ale persoanei care face denuntarea, semnata si datata, date despre produsul returnat si motivul returnarii), factura in original, certificatul de calitate / garantie (dupa caz) si copie dupa cartea de identitate a persoanei care apare pe factura ca beneficiar

Pentru orice informatii, nelamuriri sau reclamatii in ceea ce priveste orice produs cumparat de pe www.otelstructuri.ro, va rugam sa ne transmiteti un e-mail pe adresa: vanzari@otelstructuri.ro. Va rugam sa ne transmiteti cat se poate clar: motivele care au condus la aceasta situatie, produsul / produsele achizitionate, numele complet si corect, data la care ati efectuat comanda, data si modalitatea de livrare. Toate aceste date ne vor ajuta in comunicarea cu dumneavoastra si in luarea celor mai rapide si corecte masuri pentru remedierea deficientelor.