Teava rotunda zincata

Teava rotunda zincata

Teava rotunda zincata pentru instalatii e cunoscuta sub si denumirea de teava zincata de otel cu sectiune rotunda. E un material obtinut la un pret relativ redus prin intermediul proceselor tehnologice de laminare la cald si zincare. Beneficiaza de avantajele oferite de acoperirea metalica cu un strat de zinc la interior si exterior, in vederea protejarii impotriva coroziunii produse de factorii prezenti in mediul in care e instalata.

Teava zincata cu sectiune rotunda nu trebuie sa prezinte fisuri sau alte defecte neconforme cu standardele legale in vigoare, care au ca rezultat scaderea rezistentei. Capetele sunt retezate drept, perpendicular pe axa tevii.

Teava galvanizata sudata longitudinal este produsa intr-o gama variata de dimensiuni, avand un nivel competitiv de pret si o durata de exploatare sporita. Bara se comercializeaza nefiletata, nefiind echipata cu mufa. E un produs foarte util, practic, usor de montat, de demontat ori de inlocuit. E mult mai rezistent la coroziune comparativ cu alte produse similare neacoperite metalic. Se utilizeaza in diverse activitati de uz caznic, de instalare a sistemelor de incalzire, apa menajera ori de climatizare.

Dimensiuni teava zincata cu forma rotunda, calitate S235JR, conform norma EN10255:

  • grosime perete: 2.3 - 5 mm.
  • dimensiune diametru: 21.3 - 168.3 mm.

Aceste materiale se produc in variantele: serie usoara ISO65 I, ISO65 II sau serie normala. Barele se livreaza la lungimi standard de productie 6000 mm.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava zincata de otel, grad S235JR, conform EN10255 / EN10217, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de teava galvanizata, va rugam sa transmiteti necesarul pe adresa de e-mail!

 Oferta de teava e actualizata periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.