Otel beton

Otel beton / fier beton brut si fasonat

Materialul otel beton  e cunoscut sub denumirea populara de fier beton . E un produs metalurgic obtinut prin  procesul tehnologic de laminare la cald, la un nivel de pret relativ scazut. Se comercializeaza in forma de colaci / de bare de otel cu dimensiuni standard de productie sau fasonat, adica debitat ori indoit la cote exacte conform extrasului de armatura.

Categoria otel beton cuprinde materiale reciclabile , practice si eficiente. Se utilizeaza la realizarea etrierilor necesare pentru armarea fundatiilor ori a altor elemente de structura. Dupa aspectul suprafetei si al destinatiei in cadrul structuralor din betoane armate , din aceasta clasa se impart in doua mari categorii: fier beton cu profil neted (OB37) si bare de fier cu profil striat / periodic (PC52, BST500 S / B500C).

Utilizarea diverselor bare de otel beton in cadrul structuralor de rezistenta aduce beneficii de natura tehnica, dar si economica:

  • reducerea timpilor de executie;
  • rezistenta la medii cu stres ridicat, la conditii meteo extreme;
  • manevrarea, plasarea usoara si rapida;
  • reducerea costurilor de constructie sau de intretinere ulterioara datorita nivelului bun de pret;
  • aceste bare de fier beton au o excelenta aderenta cu betonul, rezultatul fiind durabilitatea mare a constructiilor datorita eficientei superioare.

Tendinta in domeniul constructiilor este aceea de a utiliza marci de otel cu rezistenta cat mai mare. Aceasta înseamnă un pret total redus în ceea ce priveste acest material. Se ajunge teoretic la o reducere de aproape jumatate fata de cantitatea necesara.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun bun pret otel beton OB37 colac , PC52, B500C, BST500 colac , PC52, B500C, BST500 bara , fier beton fasonat si plasa sudata eco , 2000x6000 mm . Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de bare ori colaci de otel / fier, va rugam sa transmiteti necesar la adresa de  email !

Oferta e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabilă în limita stocului disponibil.