Otel Structuri - materiale de constructii: otel beton / fier beton, plasa sudata, sarma, cuie, panouri de gard bordurate, plase de gard, teava, tabla si profile din otel, la cel mai bun pret, livrari in Bucuresti si Ilfov.
 
 

Otel beton

Otel beton si plasa sudata

Otelul beton, denumit popular si fier beton, alaturi de plasa sudata face parte din acea categorie de materiale de constructii de baza in domeniul constructiilor civile si industriale. Se utilizeaza in special la realizarea etrierilor pentru armarea fundatiilor de case si a structurilor de rezistenta din beton. Reperele de otel beton sunt produse in doua variante: otel cu profil neted (OB37) si otel cu profil striat (PC52, BST500 S / B500C) si se comercializeaza la dimensiunile standard de productie sau fasonate, adica debitate si indoite la cote exacte conform extrasului de armatura.

Plasa sudata, cunoscuta si sub denumirile de plasa fier beton, plasa de Buzau sau plasa STM, este un produs confectionat din bare de otel beton dispuse transversal si sudate electric. Este utilizata cu precadere la armarea structurilor din beton: placi de plansee sau pereti de case vechi din caramida. Se produce in mai multe variante dimensionale in functie de diametrul firului, de dimensiunile panourilor si de distanta dintre bare.

Beneficiile utilizarii acestor produse in cadrul structurilor de rezistenta constau in:

  • reducerea timpilor de executie si a costurilor totale, aceste produse avand un pret relativ mic;

  • rezistenta la medii cu stres ridicat si la conditii meteo extreme;

  • manevrarea si plasarea usoara si rapida, oferind astfel siguranta in procesul de constructie;

  • eficienta superioara, avand o excelenta aderenta cu betonul;

  • reducerea costurilor de intretinere si durabilitatea mare a constructiilor.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret otel beton sau fier beton OB37 colac, PC52, B500C, BST500 colac, PC52, B500C, BST500 barafasonat si plasa sudata (plasa STM) cu dimensiuni de 2000x5000 mm si 2000x6000 mm - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Preturile produselor din aceasta categorie sunt actualizate periodic, in functie de fluctuatiile pietei.