Otel beton

Otel beton / fier beton brut si fasonat

Materialul otel beton, cunoscut si sub denumirea populara de fier beton, este un produs metalurgic obtinut prin laminare la cald care se comercializeaza in forma de colaci si de bare la dimensiuni standard de productie sau fasonat, adica debitat ori indoit la cote exacte conform extrasului de armatura.

Produsele din categoria otel beton sunt materiale practice, cu un pret relativ scazut, utilizate in special la realizarea etrierilor necesari la armarea fundatiilor si a altor elemente de structura. In functie de aspectul suprafetei si al destinatiei pe care o au in cadrul structurilor din beton armat, produsele din aceasta clasa se impart in doua mari categorii: fier beton cu profil neted (OB37) si cu profil striat sau periodic (PC52, BST500 S / B500C).

Beneficiile utilizarii barelor de fier beton in cadrul structurilor de rezistenta sunt atat de natura tehnica, cat si economica si constau in:

  • reducerea timpilor de executie;
  • rezistenta la medii cu stres ridicat ori la conditii meteo extreme;
  • manevrarea si plasarea usoara si rapida;
  • reducerea costurilor de constructie si de intretinere ulterioara datorita nivelului bun de pret;
  • durabilitatea mare a constructiilor si eficienta superioara, barele de otel avand o excelenta aderenta cu betonul.

Tendinta in domeniul constructiilor este aceea de a utiliza marci de fier beton cu rezistenta cat mai mare, ceea ce inseamna costuri reduse in ceea ce priveste acest material, ajungandu-se teoretic la o reducere de aproape jumatate fata de cantitatea necesara.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret otel beton OB37 colac, PC52, B500C, BST500 colac, PC52, B500C, BST500 bara, fier beton fasonat si plasa sudata 2000x5000 mm, 2000x6000 mm - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferta de otel beton, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Pret actualizat periodic, in functie de fluctuatiile pietei.