Otel beton

Otel beton / fier beton brut si fasonat

Materialul otel beton, cunoscut sub denumirea populara de fier beton, este un produs metalurgic obtinut prinĀ procesul tehnologic de laminare la cald. Se comercializeaza in forma de colaci / de bare cu dimensiuni standard de productie sau fasonat, adica debitat ori indoit la cote exacte conform extrasului de armatura.

Produsele din categoria otel beton sunt materiale reciclabile, practice, cu un pret relativ scazut. Se utilizeaza in special pentru realizarea etrierilor necesari pentru armarea fundatiilor ori a altor elemente de structura. In functie de aspectul suprafetei, al destinatiei pe care o au in cadrul structurilor din beton armat, produsele din aceasta clasa se impart in doua mari categorii: fier beton cu profil neted (OB37) si cu profil striat / periodic (PC52, BST500 S / B500C).

Beneficiile utilizarii barelor de otel beton in cadrul structurilor de rezistenta sunt atat de natura tehnica, cat si economica. Printre acestea se numara:

  • reducerea timpilor de executie;
  • rezistenta la medii cu stres ridicat, la conditii meteo extreme;
  • manevrarea, plasarea usoara si rapida;
  • reducerea costurilor de constructie sau de intretinere ulterioara datorita nivelului bun de pret;
  • durabilitatea mare a constructiilor datorita eficientei superioare, barele de fier beton avand o excelenta aderenta cu betonul.

Tendinta in domeniul constructiilor este aceea de a utiliza marci de fier beton cu rezistenta cat mai mare, ceea ce inseamna costuri reduse in ceea ce priveste acest material. Astfel se ajunge teoretic la o reducere de aproape jumatate fata de cantitatea necesara.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret otel beton OB37 colac, PC52, B500C, BST500 colac, PC52, B500C, BST500 bara, fier beton fasonat si plasa sudata eco, 2000x6000 mm. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de otel beton, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa deĀ email!

Ofertele de pret sunt actualizate in functie de fluctuatiile pietei, fiind valabile in limita stocului disponibil.