Otel beton

Otel beton / fier beton brut si fasonat

Materialul otel beton e cunoscut sub denumirea populara de fier beton. E un produs metalurgic obtinut prin procesul tehnologic de laminare la cald, la un nivel de pret relativ scazut. Se comercializeaza in forma de colaci / de bare de otel cu dimensiuni standard de productie sau fasonat, adica debitat ori indoit la cote exacte conform extrasului de armatura.

Categoria otel beton cuprinde materiale reciclabile, practice si eficiente. Se utilizeaza la realizarea etrierilor necesari pentru armarea fundatiilor ori a altor elemente de structura. Dupa aspectul suprafetei si al destinatiei in cadrul structurilor din betoane armate, produsele din aceasta clasa se impart in doua mari categorii: fier beton cu profil neted (OB37) si bare de fier cu profil striat / periodic (PC52, BST500 S / B500C).

Utilizarea diverselor bare de otel beton in cadrul structurilor de rezistenta aduce beneficii de natura tehnica, dar si economica:

  • reducerea timpilor de executie;
  • rezistenta la medii cu stres ridicat, la conditii meteo extreme;
  • manevrarea, plasarea usoara si rapida;
  • reducerea costurilor de constructie sau de intretinere ulterioara datorita nivelului bun de pret;
  • aceste bare de fier beton au o excelenta aderenta cu betonul, rezultatul fiind durabilitatea mare a constructiilor datorita eficientei superioare.

Tendinta in domeniul constructiilor este aceea de a utiliza marci de otel cu rezistenta cat mai mare. Aceasta inseamna costuri reduse in ceea ce priveste acest material. Se ajunge teoretic la o reducere de aproape jumatate fata de cantitatea necesara.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret otel beton OB37 colac, PC52, B500C, BST500 colac, PC52, B500C, BST500 bara, fier beton fasonat si plasa sudata eco, 2000x6000 mm. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de bare ori colaci de otel / fier, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.