Livrari si retururi

Conditiile in care se efectueaza livrarile si retururile

Livrarile se vor efectua la adresa specificata in comanda finalizata online sau comunicata telefonic.

Produsele se livreaza cu precadere in zona Bucuresti / Ilfov si doar la cerere in orice zona a tarii.

La finalizarea comenzii veti fi contactati telefonic de catre un reprezentant al companiei noastre, in vederea finalizarii tuturor procedurilor legate de transport: data, locatie, mijloace sau modalitati de descarcare, cost transport (in functie de valoarea comenzii, distanta pana la locatie si mijlocul de transport necesar).

Anulare unei comenzi finalizate online se poate face contactandu-ne telefonic in cel mai scurt timp posibil..

Returnarea produselor se poate face atunci cand: ati primit un alt produs decat cel comandat, produsul prezinta deteriorari vizibile si prin denuntarea unilaterala a contractului conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta (inclusiv modificari ulterioare).

In toate aceste cazuri va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil pentru remedierea acestor situatii.

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele achizitionate de pe site-ul www.otelstructuri.ro.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele si documentele de insotire corespunzatoare). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

SC Metaled Steel Materials SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care nu respecta conditiile de mai sus, a produselor care prezinta urme de lovituri, sunt deformate, zgariate, taiate / debitate la anumite dimensiuni (altele decat cele la care au fost livrate), a produselor pe comanda speciala (ex. otel fasonat conform extrasului de armatura) sau a produselor care prezinta lipsuri cantitative.

Solutionarea cererilor de retur va fi efectuata intr-un termen de 30 de zile de la data transmiterii / depunerii actelor necesare catre societatea noastra. Actele necesare acestei proceduri: o solicitare scrisa pentru denuntare unilaterala a contractului (cu datele complete ale persoanei care face denuntarea, semnata si datata, date despre produsul returnat si motivul returnarii), factura in original, certificatul de calitate / garantie (dupa caz) si copie dupa cartea de identitate a persoanei care apare pe factura ca beneficiar.