Teava rotunda instalatii

Teava rotunda de instalatii

Teava rotunda de instalatii e cunoscuta sub denumirea teava neagra de instalatii cu sectiune rotunda. E produsa din benzi de tabla neagra de otel prin intermediul procesului tehnologic de laminare la cald. Aceasta teava rotunda de otel nu trebuie sa prezinte fisuri ori alte defecte neconforme cu normele in vigoare, care sa determine scaderea rezistentei. Capetele sunt retezate drept, perpendicular pe axa tevii.

Teava de instalatii de otel beneficiaza de un nivel de pret competitiv. E fabricata in forma rotunda, intr-o mare varietate de dimensiuni (grosimi perete si diametre). Acest material e produs si comercializat in varianta nefiletata, nefiind echipat cu mufa. E un produs extrem de util, practic, maleabil, rezistent impotriva actiunii factorilor corozivi, reciclabil, usor de reparat ori de inlocuit cu un pret redus. Gama dimensionala variata si caracteristicile constructive ale acestor tevi cu forma rotunda, determina utilizarea lor pe scara larga in cadrul diverselor activitati de constructii. Se folosesc la realizarea diverselor sisteme de distributie a incalzirii, a apei menajere sau de climatizare.

Dimensiuni teava de instalatii de otel cu sectiune rotunda, calitate S235JR, in conformitate cu EN10255:

  • grosime perete: 2.3 - 4 mm.
  • dimensiune diametru: 21.3 - 114.3 mm.

Teava din otel destinata instalatiilor se produce si se regaseste in piata si in variantele: serie usoara ISO65 I, ISO65 II sau serie normala, in conformitate cu standardul EN10217. Barele se livreaza la lungimi standard de productie 6000 mm.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava neagra de instalatii, calitate otel S235JR, conform EN 10255 / EN 10217, diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de teava cu sectiune rotunda pentru instalatii, transmiteti necesarul la adresa de e-mail!

Oferta de teava e actualizata periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.