Sarma otel

Sarma de otel si cuie de otel pentru prinderi

Categoria sarma de otel / cuie de otel cuprinde materiale de constructii utile si practice de uz general, reciclabile, cu un raport pret - eficienta excelent. Diversele tipuri de sarma si cuie se folosesc cu precadere in realizarea anumitor activitati in domeniul constructiilor, in agricultura, in activitati de uz gospodaresc cum ar fi legarea, prinderea sau fixarea unor elemente de fier beton ori lemn.

Din segmentul sarma de otel fac parte sarmele neagre, zincateghimpate. Aceste materiale isi gasesc utilitatea in productia plaselor de gard sudate impletite, a panourilor burdurate zincate / verzi necesare imprejmuirii diverselor suprafete de teren. Sarmele se produc si se comercializeaza in colaci de diferite dimensiuni. In functie de continutul de carbon pe care il prezinta si de proprietatile mecanice, variantele de sarma care se regasesc in piata sunt urmatoarele: sarme tari / moi, mate / lucioase, negre / zincate.

In categoria cuie de otel se regasesc cuie de constructii, utilizate in diverse activitati de prindere, fixare, imbinare a elementelor de lemn, dar si cuie pentru tabla de acoperis ori sindrila bituminoasa. Cuiele sunt materiale absolut necesare in cadrul activitatilor de constructii, indispensabile in orice tip de santier. Se obtin din sarma tare de diferite diametre, intr-o gama variata de lungimi. In general se livreaza ambalate in cutii de carton cu greutatea de 5 kg / cutie, dimensiuni: 1.8 x 30 mm - 7 x 225 mm.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret cuie de otel si sarma de otel, folosite la prinderi / fixari, intr-o mare variatate de dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de cuie si sarma, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret sunt actualizate periodic in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.