Teava otel

Teava de otel neagra

Teava de otel sudata longitudinal, denumita si profil gol ori teava sudata de otel, este un produs metalurgic utilizat pe scara larga in constuctii sau in diferite domenii industriale. Datorita multiplelor dimensiuni disponibile, al unui nivel corect de pret si a calitatilor constructive, barele de tevi de otel carbon sunt materiale ideale in vederea executarii diverselor confectii metalice (porti, garduri, mobilier, rafturi, piese, structuri etc.). Totodata, se utilizeaza la realizarea unor structuri metalice de mare amploare: cladiri, poduri ori alte proiecte de infrastructura.

Teava sudata longitudinal e un material reciclabil, asociat rezistentei, durabilitatii si elasticitatii. Este utilizata eficient in cadrul proiectelor de mari dimensiuni care necesita o rezistenta ridicata pentru a suporta presiunea interna / externa sau rezistenta mare impotriva socurilor / vibratiilor.

Teava de otel sudata prezinta o serie de beneficii tehnico - economice importante: rezistenta impotriva solicitarilor longitudinale, a ruginii ori a altor factori de mediu externi extrem de corozivi, durabilitatea, costurile reduse de prelucrare, montaj, intretinere sau inlocuire.

Teava sudata de otel e produsa conform normelor europene in vigoare. In functie de procesul tehnologic de laminare se poate gasi sub urmatoarele forme: laminata la cald, la rece si trasa. Dupa forma sectiunii regasim urmatoarele categorii de tevi sudate longitudinal:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava sudata longitudinal, conform normelor in vigoare, diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov.

Pentru oferte de teava de otel neagra, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret pentru tevi sunt actualizate in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.