Teava otel

Teava de otel sudata longitudinal

Teava de otel sudata longitudinal cu sectiune patrata, rectangulara sau rotunda (neagra / zincata) este denumita si profil gol ori teava neagra de otel. Este un produs metalurgic utilizat pe scara larga in constuctii si intr-o variate domenii industriale. Datorita multiplelor dimensiuni disponibile, al unui nivel bun de pret si al calitatilor sale constructive, teava de otel carbon este un material ideal de folosit in vederea executarii diverselor confectii metalice (porti, garduri, mobilier, cadre, rafturi, piese de masini / utilaje, structuri de sustinere etc.). Totodata, se utilizeaza la realizarea unor structuri metalice de mare amploare: cladiri, poduri, drumuri sau alte proiecte de infrastructura.

Teava neagra din otel este un material reciclabil, asociat rezistentei, durabilitatii si elasticitatii. Este utilizata eficient in cadrul proiectelor de mari dimensiuni care necesita o rezistenta ridicata pentru a suporta presiunea interna / externa sau rezistenta mare impotriva socurilor / vibratiilor.

Alaturi de nivelul de pret, teava de otel prezinta o serie de beneficii tehnico - economice. Printre acestea se numara: rezistenta impotriva solicitarilor longitudinale, impotriva ruginii, a altor factori de mediu externi extrem de corozivi, durabilitatea, costurile reduse de prelucrare, montaj, intretinere si inlocuire.

Teava neagra, in functie de procesul tehnologic de laminare, se poate gasi sub urmatoarele forme: laminata la cald / rece si trasa. Dupa forma sectiunii regasim urmatoarele categorii de tevi sudate din otel:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava neagra sudata longitudinal produsa conform normelor europene in vigoare, diverse calitati / dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov.

Pentru oferte de teava de otel cu sectiune patrata, rectangulara, rotunda, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret pentru reperele de teava neagra de otel de mai sus sunt actualizate in functie de fluctuatiile pietei, fiind valabile in limita stocului disponibil.