Teava otel

Teava de otel sudata longitudinal

Teava de otel sudata longitudinal, denumita si profil gol ori teava neagra de otel, este un produs metalurgic utilizat pe scara larga in constuctii si intr-o variate domenii industriale. Datorita multiplelor dimensiuni disponibile, al unui nivel corect de pret si a calitatilor constructive, barele de tevi sudate de otel carbon sunt materiale ideale in vederea executarii diverselor confectii metalice (porti, garduri, mobilier, rafturi, piese, structuri de sustinere etc.). Totodata, se utilizeaza la realizarea unor structuri metalice de mare amploare: cladiri, poduri ori alte proiecte de infrastructura.

Teava neagra de otel e un material reciclabil, asociat rezistentei, durabilitatii si elasticitatii. Este utilizata eficient in cadrul proiectelor de mari dimensiuni care necesita o rezistenta ridicata pentru a suporta presiunea interna / externa sau rezistenta mare impotriva socurilor / vibratiilor.

Teava de otel neagra prezinta o serie de beneficii tehnico - economice importante. Printre acestea se numara: rezistenta impotriva solicitarilor longitudinale, a ruginii ori a altor factori de mediu externi extrem de corozivi, durabilitatea, costurile reduse de prelucrare, montaj, intretinere sau inlocuire.

Teava neagra e produsa conform normelor europene in vigoare. In functie de procesul tehnologic de laminare se poate gasi sub urmatoarele forme: laminata la cald / rece si trasa. Dupa forma sectiunii regasim urmatoarele categorii de tevi sudate longitudinal:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava neagra sudata longitudinal, diverse calitati / dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov.

Pentru oferte de teava de otel neagra, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret pentru tevi sudate de otel sunt actualizate in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.