Teava otel

Teava de otel

Teava de otel sudata longitudinal, denumita si profil gol, e un produs metalurgic din otel carbon utilizat in constuctii si in diferite domenii industriale. Datorita multiplelor dimensiuni disponibile, al unui nivel bun de pret si a calitatilor constructive, barele de teava sudata longitudinal sunt folosite la executarea diverselor confectii din otel usoare ori a unor structuri metalice de amploare.

Teava de otel e un produs metalurgic asociat rezistentei, durabilitatii si elasticitatii. Tendinta actuala in domeniul constructiilor metalice e aceea de a utiliza marci de teava sudata cu specificatii tehnice superioare.

Teava sudata longitudinal e un material puternic, reciclabil, utilizat eficient in cadrul proiectelor care cer o rezistenta ridicata la presiunea interna, externa si durabilitatea mare impotriva socurilor si vibratiilor.

Teava sudata de otel prezinta o serie de beneficii tehnico - economice:

  • obtinerea unor structuri de mari dimensiuni usoare, dar puternice;
  • rezistenta impotriva solicitarilor, a ruginii si a altor factori de mediu externi corozivi;
  • durabilitatea in timp si un cost redus de prelucrare, montaj, intretinere ori inlocuire.

Acest material e produs din tabla, conform normelor in vigoare. In functie de procesul tehnologic de laminare se pot gasi sub urmatoarele forme: laminate la cald / laminate la rece / trase. Dupa forma sectiunii pot fi:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava de otel sudata longitudinal, diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov.

Pentru oferte de pret, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta e actualizata periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta e valabila in limita stocului disponibil.