Teava otel

Teava de otel sudata

Teava de otel sudata longitudinal este denumita si profil gol ori teava de otel neagra. E un produs metalurgic din otel carbon utilizat pe scara larga in constuctii sau in diferite domenii industriale. Datorita multiplelor dimensiuni disponibile, al unui nivel corect de pret si a calitatilor constructive, barele de teava sudata de otel carbon sunt materiale ideale, folosite la executarea diverselor confectii metalice usoare (porti, usi, garduri, stalpi, mobilier, rafturi, piese etc.). Totodata, teava sudata longitudinal se utilizeaza la realizarea unor structuri metalice de mare amploare si a proiectelor de infrastructura.

Teava de otel sudata prezinta caracteristici specifice, rezultand astfel caliatati mecanice si geometrice uniforme care asigura o aplicare usoara si previzibila. Fiind un produs metalurgic asociat rezistentei, durabilitatii si elasticitatii, reprezinta un material dedicat construirii structurilor de otel usoare ori de anvergura. Formele sectiunilor patrate, dreptunghiulare, circulare, contribuie de asemenea la inbunatatirea aspectului vizual arhitectural. Teava sudata de otel prezinta o suprafata neteda care poate fi usor sablata si vopsita. Rezultatul acestor operatiuni este aspectul nou, modern, inovator si estetic. Tendinta actuala in domeniul constructiilor pe structura metalica e aceea de a utiliza marci de tevi sudate cu specificatii tehnice superioare.

Teava de otel neagra e un produs rextrem de puternic, reciclabil, utilizat eficient in cadrul unor proiecte de mari dimensiuni care cer o rezistenta ridicata, pentru a suporta presiunea interna, externa si durabilitatea mare impotriva socurilor si vibratiilor.

Teava sudata longitudinal prezinta o serie de beneficii tehnico - economice cum ar fi: obtinerea unor structuri usoare, dar puternice, rezistenta impotriva solicitarilor, a ruginii si a altor factori de mediu externi corozivi, durabilitatea in timp, costurile reduse de prelucrare, montaj, intretinere ori inlocuire.

Tevile de otel carbon sunt produse din tabla conform normelor in vigoare. In functie de procesul tehnologic de laminare se pot gasi in piata sub urmatoarele forme: laminate la cald / la rece / trase. Dupa forma sectiunii, regasim mai jos cateva tipuri de tevi sudate longitudinal: patratarectangulararotunda de constructiineagra de instalatiizincata de instalatii.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava sudata de otel, conform normelor actuale, diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov.

Pentru oferte referitoare la teava de otel neagra, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta de pret pentru teava sudata longitudinal e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta e valabila in limita stocului disponibil.