Teava otel

Teava de otel sudata

Teava de otel sudata longitudinal, denumita si profil gol, e un produs metalurgic din otel carbon utilizat in constuctii si in diferite domenii industriale. Datorita multiplelor dimensiuni disponibile, al unui nivel bun de pret si a calitatilor constructive, barele de teava sudata longitudinal de otel carbon sunt folosite la executarea diverselor confectii metalice usoare ori a unor structuri metalice de mari dimensiuni.

Teava de otel e un produs metalurgic asociat rezistentei, durabilitatii si elasticitatii. Tendinta actuala in domeniul constructiilor e aceea de a utiliza marci de teava sudata de otel cu specificatii tehnice superioare.

Teava de otel e un material puternic, reciclabil, utilizat eficient in cadrul proiectelor care cer o rezistenta ridicata la presiunea interna, externa si durabilitatea mare impotriva socurilor si vibratiilor.

Teava sudata de otel prezinta o serie de beneficii tehnico - economice:

  • obtinerea unor structuri usoare, dar puternice;
  • rezistenta impotriva solicitarilor, a ruginii si a altor factori de mediu externi corozivi;
  • durabilitatea in timp si costurile reduse de prelucrare, montaj, intretinere ori inlocuire.

Tevile sunt obtinute din tabla conform normelor in vigoare. In functie de procesul tehnologic de laminare se pot gasi sub urmatoarele forme: laminate la cald / laminate la rece / trase. Dupa forma sectiunii tevile pot fi: patraterectangularerotunde de constructiineagre de instalatiizincate de instalatii.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava sudata longitudinal, diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov.

Pentru oferte de tevi sudate, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta de pret e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta e valabila in limita stocului disponibil.