Teava rotunda otel

Teava rotunda de otel

Teava rotunda de otel carbon sudata longitudinal e cunoscuta si sub denumirea de teava de constructii. E un produs din otel obtinut prin procesele tehnologice de laminare la cald ori de laminare la rece. Aceste tipuri de teava cu sectiune rotunda sunt materiale puternice, rezistente, eficiente, economice si reciclabile. Prezinta un nivel de pret competitiv si numeroase avantaje tehnice in procesul de prelucrare. Sunt produse si se regasesc in piata intr-o gama foarte variata de dimensiuni si calitati.

Teava rotunda de constructii este un produs practic, usor de procesat. Profilul gol din otel cu sectiune rotunda e ideal pentru executarea diverselor elemente componente ale structurilor de rezistenta sau a altor tipuri de confectii din otel usoare ori de mari dimensiuni. Teava de constructii poate fi usor sablata si vopsita. Se obtine astfel un aspect modern, inovator, atractiv, dar si o buna protectie impotriva coroziunii. Tendinta actuala in domeniul confectiilor metalice e aceea de a folosi grade de oteluri cu specificatii tehnice superioare.

Barele de teava de constructii sudata longitudinal se produc din tabla de otel, in conformitate cu EN 10219 - profilele deformate la rece, calitati S235JR, S275JO, S355J2.

Dimensiuni teava cu sectiune rotunda, conform norma EN10219, calitate otel S235JR. Pret exprimat in ron / metru.

  • grosime perete: 1.5 - 6 mm.
  • dimensiune sectiune (diametru): 21.3 - 193.7 mm.

Barele se livreaza la lungimi standard de productie: 6000 mm / 12000 mm.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava rotunda de constructii sudata longitudinal, conform EN 10219, grad S235JR, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de teava de constructii cu forma rotunda, va rugam sa transmiteti necesarul pe adresa de e-mail!

Oferta de pret e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.