Panouri bordurate

Panouri bordurate si plase pentru imprejmuiri

Produsele panouri bordurate de gard, cunoscute sub denumirea de plase bordurate de gard, se produc din sarma rigida galvanizata / vopsita, cu grosimi de 3 - 5 mm. Prezinta un raport pret - eficienta foarte bun. Aceste panouri se comercializeaza intr-o gama diversa de dimensiuni: inaltimi 600 - 2000 mm, lungimi 2000 / 2500 mm. Proprietatile sarmei, ca material de baza in producerea de plase bordurate de gard, plus acoperirea cu zinc / vopsea, le confera acestor panouri o rezistenta sporita la deformare, distrugere ori coroziune.

Rolele de plase pentru imprejmuiri se obtin prin impletirea / sudarea firelor de sarma si se deosebesc intre ele dupa forma ochiurilor. Cele trei variante se regasesc in piata intr-o varietate de dimensiuni, in functie de grosimea sarmei, a inaltimii ori a lungimii rolei desfasurate. Sunt materiale cu un grad mare de flexibilitate si un nivel de pret excelent.

Barele de stalpi metalici reprezinta elementele de sustinere a imprejmuirilor realizate din panouri. Stalpii pentru plase de gard sudate / impletite se confectioneaza din teava patrata / rectangulara si sunt protejati impotriva coroziunii cu un strat de zinc, vopsea / plastic.

Categoria panouri bordurate cuprinde materiale necesare imprejmuirii diverselor suprafete de terenuri:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri bordurate de gard zincate si verzi, plase impletite, sudate zincate, rabitz si stalpi metalici, diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de panouri si stalpi metalici, va rugam sa transmiteti necesarul pe adresa de email!

Oferta de pret se actualizeaza in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.