Panouri bordurate

Panouri bordurate de gard si plase de gard impletite

Categoria panouri bordurate sau plase bordurate de gard, stalpi metalici si accesorii cuprinde materiale necesare imprejmuirii diverselor suprafete de terenuri. Prezinta un raport pret - eficienta foarte bun.

Produsele panouri bordurate de gard, cunoscute sub denumirea de plase bordurate, se produc din sarma rigida galvanizata / vopsita, cu grosimi de 3 - 5 mm. Aceste panouri se comercializeaza intr-o gama diversa de dimensiuni: inaltimi 600 - 2000 mm, lungimi 2000 / 2500 mm. Proprietatile sarmei, ca material de baza in producerea de plase bordurate, plus acoperirea cu zinc / vopsea, le confera acestor panouri o rezistenta sporita la deformare, distrugere ori coroziune.

Rolele de plase de gard impletite / sudate se obtin prin impletirea / sudarea firelor de sarma si se deosebesc intre ele dupa forma ochiurilor. Cele trei variante se regasesc in piata intr-o varietate de dimensiuni, in functie de grosimea sarmei, a inaltimii ori a lungimii rolei desfasurate. Sunt materiale cu un grad foarte mare de flexibilitate si un nivel de pret excelent.

Barele de stalpi metalici reprezinta elementele de sustinere a imprejmuirilor realizate din panouri. Stalpii pentru plase de gard sudate / impletite se confectioneaza din teava patrata / rectangulara si sunt protejati impotriva coroziunii cu un strat de zinc, vopsea / plastic.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri bordurate zincate si verzi, plase de gard sudate zincate, impletiterabitz si stalpi metalici, diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de plase bordurate de gard, accesorii si stalpi metalici, va rugam sa transmiteti necesarul pe adresa de email!

Ofertele de pret referitoare la panouri se actualizeaza in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.