Plasa sarma rabitz

Plasa de sarma rabitz pentru imprejmuiri

Plasa rabitz de gard, cunoscuta sub denumirea de plasa hexagonala, se obtine printr-un procedeu tehnologic de impletire a firelor de sarma moale zincata electrolitic sau termic, cu ajutorul unor utilaje speciale de productie. Grosimea stratului de zinc obtinut prin intermediul acestor doua procese tehnologice de acoperire metalica este de minim 20 g / mp.

Plasa rabitz este un material extrem de folositor, practic, foarte usor de montat / de demontat pe / de pe stalpii de sustinere. Se deosebeste de celelalte tipuri de plase de gard prin forma hexagonala, ochiurile avand laturi de diferite dimensiuni.

Plasa de sarma rabitz este un produs ieftin si eficient, prezentand un raport pret - durabilitate extrem de bun. Este confectionata din sarma cu grosimea de 0.8 mm, in role cu lungimea desfasurata de 25 m / rola, inaltimea de 1 metru.

Datorita proprietatilor mecanice ale sarmei, prezinta un grad mare de flexibilitate, fiind ideala la imprejmuirea diferitelor suprafete de teren: a curtilor, a gradinilor, a spatiilor agricole, industriale, urbane, baze sportive sau de alta natura. Totodata, e un material folositor in vederea realizarii diverselor activitati de uz gospodaresc cum ar fi consolidarea tencuielilor.

Detalii tehnice despre produsul plasa rabitz, conform SR EN 10233 - 2:

  • metoda de zincare a firelor de sarma: electrolitica sau termica.
  • stratul de zinc minim: 20 g / mp.
  • toleranta diametrului sarmei: +/- 0.05 mm.
  • rezistenta de rupere la tractiune a sarmei: max. 550 N / mmp.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret plasa rabitz de gard, in conformitate cu SR EN10233-2, necesara realizarii diverselor tipuri de imprejmuiri. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de plasa hexagonala, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret sunt actualizate periodic in functie de fluctuatiile generate de piata.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.