Otel Structuri - materiale de constructii: otel beton / fier beton, plasa sudata, sarma, cuie, panouri de gard bordurate, plase de gard, teava, tabla si profile din otel, la cel mai bun pret, livrari in Bucuresti si Ilfov.
 
 

Plasa sarma rabitz

Plasa sarma rabitz / plasa rabitz pentru garduri

Plasa de sarma rabitz pentru garduri, cunoscuta si sub denumirea simpla de plasa rabitz sau plasa hexagonala, se obtine prin impletirea pe utilaje specializate a firelor de sarma moale zincata electrolitic sau termic (strat de zinc - min. 20 g / mp), obtinandu-se astfel ochiuri de forma hexagonala cu laturile de 25x25 mm.

Plasa de sarma rabitz se confectioneaza din sarma cu grosimea de 0.8 mm, in role de 25 m / rola si inaltimea de 1 m, prezinta un grad mare de flexibilitate si se foloseste la imprejmuirea diferitelor suprafete de teren, a curtilor, a gradinilor, a spatiilor cu scop agricol, industrial sau urban si pentru activitati de uz gospodaresc cum ar fi consolidarea tencuielilor.

Detalii tehnice pentru plasa rabitz:

  • metoda de zincare a firelor de sarma: zincare electrolitica sau termica
  • stratul de zinc minim: 20 g / mp
  • toleranta la diametrul sarmei: +/- 0.05 mm
  • rezistenta la rupere la tractiune a sarmei: max. 550 N / mmp.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret plasa hexagonala pentru garduri - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Preturile reperelor din aceata categorie sunt actualizate periodic, in functie de fluctuatiile pietei.