Plasa sarma rabitz

Plasa de sarma rabitz

Plasa rabitz de gard, cunoscuta sub denumirea de plasa hexagonala, se obtine printr-un procedeu tehnologic de impletire a firelor de sarma moale zincata electrolitic sau termic, cu ajutorul unor utilaje speciale de productie. Grosimea stratului de zinc obtinut in urma celor doua procese tehnologice de acoperire metalica e de minim 20 g / mp.

Plasa rabitz este un material extrem de folositor, practic, foarte usor de montat / de demontat pe / de pe stalpii de sustinere. Se deosebeste de celelalte tipuri de plase de gard prin forma hexagonala, ochiurile avand laturi de diferite dimensiuni.

Plasa de sarma rabitz e un produs ieftin si eficient, prezentand un raport pret - durabilitate extrem de bun. Este confectionata din sarma cu grosimea de 0.8 mm, in role cu lungimea desfasurata de 25 m / rola, inaltimea de 1 metru.

Datorita proprietatilor mecanice ale firului de sarma, prezinta un grad mare de flexibilitate, fiind ideala la imprejmuirea diferitelor suprafete de teren: a curtilor, a gradinilor, a spatiilor agricole, industriale, urbane, baze sportive ori de alta natura. Totodata, e un material folositor in vederea realizarii diverselor activitati de uz gospodaresc cum ar fi consolidarea tencuielilor.

Detalii tehnice despre produsul plasa rabitz, conform SR EN 10233 - 2:

  • metoda de zincare a firelor de sarma: electrolitica sau termica.
  • stratul de zinc minim: 20 g / mp.
  • toleranta diametrului sarmei: +/- 0.05 mm.
  • rezistenta de rupere la tractiune a sarmei: max. 550 N / mmp.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret plasa rabitz de gard, conform SR EN10233-2. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de plasa hexagonala, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta de pret e actualizata periodic in functie de fluctuatiile generate de piata.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.