Profile otel

Profile de otel laminate / calibrate

Profile de otel este o categorie care cuprinde produse metalurgice lungi obtinute prin laminare la cald sau prin laminare la rece. Se comecializeaza la un nivel competitiv de pret sub forma de bare de diferite dimensiuni / calitati.

In functie de fluxul tehnologic pe care il parcurg pana la obtinerea produsului finit, aceste repere se regasesc in piata sub forma de profile calibrate ori laminate. Avansul tehnologic din ultimii ani in ceea ce priveste utilajele de procesat otel a dus la utilizarea acestora in diferite de domenii de activitate industriala (industrie usoara, industrie grea, industria auto, feroviara etc.) sau in constructii. Produsele lungi sunt ideale la executarea elementelor pentru confectii metalice, ori la realizarea unor structuri metalice de mari dimensiuni.

Barele de profile de otel sunt materiale de constructii cu un nivel de pret relativ bun, practice, usor de procesat la dimensiuni exacte in unitati specializate (debitare, indoire, ingaurire etc.). Aceste produse aduc un aport important in cresterea productivitatii, a eficientei, dar si a diminuarii costurilor de productie. Barele de profile laminate / calibrate sunt materiale reciclabile, rezistente impotriva factorilor corozivi, usor de intretinut, de modificat ori de inlocuit.

Dupa forma sectiunii exista mai multe tipuri de profile lungi din otel:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profile de otel laminate si calibrate, S235JR - S355J2, diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de profile din otel, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta de pret referitoare la aceste produse e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.