Profile otel

Profile de otel laminate / calibrate

Categoria Profile de otel calibrate sau laminate cuprinde produse metalurgice lungi obtinute prin laminare la cald / laminare la rece. Se comecializeaza la un nivel competitiv de pret in forma de bare de diferite dimensiuni si calitati.

In functie de fluxul tehnologic pe care il parcurg pana la obtinerea produsului finit, se regasesc in piata sub forma de bare de otel calibrate ori profile laminate. Avansul tehnologic din ultimii ani in ceea ce priveste utilajele de procesat bare de otel laminate, dar si calibrate a dus la utilizarea lor in diferite de domenii de activitate industriala (industrie usoara, grea, auto, feroviara etc.), dar si in constructii. Aceste profile lungi sunt ideale la executarea elementelor pentru confectii metalice ori la realizarea unor structuri metalice de mari dimensiuni.

Barele de profile de otel calibrate, dar si cele laminate sunt materiale de constructii practice, usor de procesat la dimensiuni exacte (debitare, indoire, ingaurire etc.). Aceste produse aduc un aport important in cresterea productivitatii, a eficientei, dar si a diminuarii costurilor de productie. Barele de profile laminate sau calibrate sunt materiale reciclabile, rezistente impotriva factorilor corozivi, usor de intretinut, modificat si inlocuit.

Dupa forma sectiunii exista mai multe tipuri de profile lungi:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profile de otel laminate ori calibrate, S235JR - S355J2, diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de profile din otel calibrate / bare de otel laminate, transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta de pret e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.