Plasa sudata zincata

Plasa sudata zincata pentru imprejmuiri

Plasa sudata zincata, cunoscuta sub denumirile deĀ plasa de gard zincata ori plasa sudata de gard, este un produs care se obtine prin intermediul unor utilaje speciale. Procesul tehnologic de productie al acestor materiale presupune sudarea transversala a firelor de sarma cu grosimea de 1.6 mm, la anumite distante intre ele. Lungimea desfasurata a unei role este de 20 m. Aceste tipuri de plase de gard zincate ranforsate, avand randuri cu doua fire la baza, se produc si se comercializeaza intr-o gama diversa de dimensiuni. Se diferentiaza in functie de inaltimea rolei - 1 m, 1.2 m, 1.5 m, 1.8 m, 2 m, dar si in functie de distanta dintre fire.

Plasa sudata de gard este un produs care prezinta un nivel de pret relativ scazut, economic. Este deosebit de util, usor de montat / de demontat pe stalpii de sustinere. Plasa zincata de gard prezinta un grad mare de flexibilitate datorita proprietatilor constructive care caracterizeaza firele de sarma din care este confectionata.

Acoperirea metalica a firelor de sarma cu stratul de zinc ii confera acestei plase un grad ridicat de rezistenta in timp impotriva coroziunii ori a factorilor externi de mediu. Este o varianta optima si ieftina pentru construirea custilor / adaposturilor pentru animale, in activitati de tencuire, de armare a stratului termoizolator sau a sticlei industriale, imprejmuirea / delimitarea diferitelor suprafete de teren, a curtilor, a gradinilor, a spatiilor industriale, agricole, urbane sau in vederea realizarii diverselor activitati de ordin gospodaresc.

Detalii tehnice referitoare la plasa de gard sudata zincata:

  • metoda de zincare a firelor de sarma este aceea de zincare termica.
  • stratul de zinc presupune acoperirea cu minim 30 g / mp.
  • toleranta diametrului firului de sarma: +/- 0.09 mm.
  • toleranta lungimii rolei de sarma: - 0 / + 2 %.

Dimensiuni standard in ceea ce priveste plasa de gard zincata produsa conform SR EN 10223 - 4:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret plasa sudata de gard de diferite dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte referitoare la reperele de plasa sudata zincata / plasa zincata de gard, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret pentru aceste tipuri de materiale sunt actualizate periodic in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.

Filtreaza dupa
Vizualizare
pe pagina
Vizualizare ca

Plasa gard sudata zincata 1 x 20 m

Plasa gard sudata zincata 1 x 20 m pentru imprejmuiri.
83,00 lei

Plasa gard sudata zincata 1.2 x 20 m

Plasa gard sudata zincata 1.2 x 20 m pentru imprejmuiri.
89,00 lei

Plasa gard sudata zincata 1.5 x 20 m

Plasa gard sudata zincata 1.5 x 20 m pentru imprejmuiri.
113,00 lei

Plasa gard sudata zincata 1.8 x 20 m

Plasa gard sudata zincata 1.8 x 20 m pentru imprejmuiri.
126,00 lei

Plasa gard sudata zincata 2 x 20 m

Plasa gard sudata zincata 2 x 20 m pentru imprejmuiri.
146,00 lei