Plasa sudata zincata

Plasa sudata zincata pentru imprejmuiri

Plasa sudata zincata pentru imprejmuiri, cunoscuta sub denumirile de plasa de gard sudata zincata ori plasa sudata de gard, este un produs obtinut din sarma moale zincata. E fabricata prin intermediul unor utilaje speciale de productie. Procesul tehnologic de productie al acestor materiale presupune sudarea transversala a firelor de sarma cu grosimea de 1.6 mm, la anumite distante, egale intre ele. Lungimea desfasurata a unei role e de 20 metri. Acest tip de plasa de gard zincata sudata si ranforsata prezinta randuri cu doua fire la baza. Se produc si se comercializeaza intr-o gama diversa de dimensiuni. Se diferentiaza in principal dupa inaltimea rolei - 1 m, 1.2 m, 1.5 m, 1.8 m, 2 m, dar si in functie de distanta dintre fire.

Plasa sudata de gard e un produs eficient, cu un nivel de pret relativ scazut, economic, practic si eficient, in cadrul diverselor tipuri de activitati. E o varianta optima si ieftina folosita la construirea custilor / adaposturilor de animale, in activitati de tencuire a peretilor, de armare a stratului termoizolator sau a sticlei industriale. Se utilizeaza de asemenea la delimitarea diferitelor suprafete de teren, a curtilor, a gradinilor, a spatiilor industriale, agricole, urbane sau in vederea realizarii diverselor activitati de ordin gospodaresc. E un material extrem de folositor, usor de montat / de demontat pe stalpii de sustinere si usor de inlocuit in cazul deteriorarii.

Plasa de gard zincata sudata prezinta un grad mare de flexibilitate datorita proprietatilor mecanice constructive caracteristice firelor de sarma din care e confectionata. Acoperirea metalica a firelor de sarme cu stratul de zinc ii confera acestei plase un grad ridicat de durabilitate in timp si o foarte buna rezistenta impotriva coroziunii ori a factorilor externi de mediu.

Detalii tehnice referitoare la plasa de gard sudata zincata, acceptate de normativele actuale:

  • metoda standard de zincare a sarmei de otel este aceea de zincare termica.
  • stratul de zinc aplicat presupune acoperirea metalica cu minim 30 g / mp.
  • toleranta diametrului firului de sarma zincata: +/- 0.09 mm.
  • toleranta lungimii rolei desfasurate: - 0 / + 2 %.

Dimensiuni standard in ceea ce priveste plasa sudata zincata de gard, produsa in conformitate cu norma in vigoare SR EN 10223 - 4 (inaltime x lungime role desfasurate):

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret plasa sudata de gard galvanizata, produsa conform normei actuale in vigoare SR EN 10223-4, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte referitoare la reperele de plasa de gard sudata / plasa de gard zincata, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Ofertele de pret in ceea ce priveste aceste tipuri de plase destinate diverselor tipuri de imprejmuiri sunt actualizate in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.

Filtreaza dupa
Vizualizare
pe pagina
Vizualizare ca

Plasa gard sudata zincata 1 x 20 m

Plasa gard sudata zincata 1 x 20 m pentru imprejmuiri.
103,00 lei

Plasa gard sudata zincata 1.2 x 20 m

Plasa gard sudata zincata 1.2 x 20 m pentru imprejmuiri.
113,00 lei

Plasa gard sudata zincata 1.5 x 20 m

Plasa gard sudata zincata 1.5 x 20 m pentru imprejmuiri.
139,00 lei

Plasa gard sudata zincata 1.8 x 20 m

Plasa gard sudata zincata 1.8 x 20 m pentru imprejmuiri.
156,00 lei

Plasa gard sudata zincata 2 x 20 m

Plasa gard sudata zincata 2 x 20 m pentru imprejmuiri.
176,00 lei