Otel Structuri - materiale de constructii: otel beton / fier beton, plasa sudata, sarma, cuie, panouri de gard bordurate, plase de gard, teava, tabla si profile din otel, la cel mai bun pret, livrari in Bucuresti si Ilfov.
 
 

otelstructuri.ro

otelstructuri.ro - materiale de constructii

Otel Structuri este magazinul tau on-line de produse metalurgice

Otel Structuri va pune la dispozitie o gama variata de produse metalurgice necesare realizarii de fundatii si structuri de rezistenta din beton armat, in mod special materiale de constructii din otel utilizate la realizarea diverselor confectii metalice sau in cadrul unor activitati de uz gospodaresc: otel beton sau fier beton brut si fasonat, plasa sudata, sarma neagra, sarma zincata, sarma ghimpata, cuie pentru constructii, cuie pentru tabla de acoperis si pentru sindrila bituminoasa, panouri de gard bordurate zincate si verzi, plase de gard zincate sudate si impletite, teava patrata, teava rectangulara, teava rotunda neagra de constructii si de instalatii, teava zincata, tabla neagra, tabla decapata si tabla zincata (dreapta si cutata), profile pline si profile laminate din otel.

Cu o experienta de peste zece ani in comertul cu produse metalurgice si materiale de constructii pe piata din Romania, avand ca suport o vasta retea de furnizori, echipa otelstructuri.ro depune zi de zi toate eforturile pentru a va oferi cele mai bune produse, de la cei mai renumiti producatori de materiale si produse din otel, la cele mai bune preturi si variante de transport.

Preturile materialelor de constructii comercializate de magazinul on-line Otel Structuri sunt exprimate in RON, contin TVA si sunt exw depozit. De asemenea, preturile sunt actualizate periodic, in functie de fluctuatiile pietei. Livrarile se fac cu precadere in Bucuresti, Ilfov si zonele limitrofe. Pentru livrari in alte zone ale tarii, fiecare comanda se va discutata separat.

In vederea obtinerii unei oferte de pret personalizate, in ceea ce priveste materialele de constructii comercializate de site-ul otelstructuri.ro, va rugam sa ne transmiteti necesarul de materiale la adresa de e-mail de mai jos, impreuna cu datele de contact si locatia de livrare. Aceste detalii ne ajuta sa va contactam mai usor in vederea optimizarii comenzilor dumneavoastra.

Otel Structuri, ca furnizor de produse din otel, va ofera la cel mai bun pret o gama variata de materiale de calitate si servicii de incredere, cat se poate de rapide si flexibile!

Pentru oferte de pret trimiteti necesarul de materiale la adresa:

e-mail

Cele mai vandute

PC52 / B500C bara Ø 10 mm

PC52 / B500C bara Ø 10 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
2,90 RON

PC52 / B500C bara Ø 8 mm

PC52 / B500C bara Ø 8 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
2,95 RON

OB37 colac Ø 6 mm

OB37 colac Ø 6 mm pentru armaturi.
2,92 RON

PC52 / B500C bara Ø 12 mm

PC52 / B500C bara Ø 12 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
2,90 RON