otelstructuri.ro

otelstructuri.ro - materiale de constructii

Otel Structuri este magazinul tau on-line de produse metalurgice

Otel Structuri va pune la dispozitie o gama variata de produse metalurgice necesare realizarii de fundatii ori structuri de rezistenta din beton armat, in mod special materiale de constructii din otel utilizate in vederea realizarii diverselor confectii metalice sau in cadrul unor activitati de uz gospodaresc: otel beton (fier beton) brut sau fasonat, plasa sudata, sarma neagra, zincata, ghimpata, cuie de constructii, cuie pentru table de acoperis, panouri de gard bordurate zincate sau verzi, plase de gard zincate sudate sau impletite, tevi patrate si rectangulare, tevi rotunde negre de constructii, de instalatii, zincate, table de otel (neagra, decapata, zincata), profile pline si profile laminate de otel.

Cu o experienta de peste zece ani in comertul de produse metalurgice si materiale de constructii pe piata autohtona, avand ca suport o vasta retea de furnizori, echipa otelstructuri.ro depune zi de zi toate eforturile cu scopul a va oferi materiale de calitate, fabricate de producatori renumiti, la cele mai bune preturi si variante de transport.

Magazinul on-line Otel Structuri comercializeaza produse metalurgice cu preturi exprimate in lei, tva inclus, conditia de livrare exw depozit. De asemenea, aceste preturi sunt actualizate periodic, in functie de fluctuatiile pietei. Livrarile de materiale se fac cu precadere in Bucuresti, Ilfov. In cazul livrarilor in alte zone ale tarii, fiecare comanda se va discutata separat.

In vederea obtinerii unei oferte de pret personalizate, in ceea ce priveste gama de materiale de constructii comercializate de site-ul otelstructuri.ro, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa noastra de e-mail, impreuna cu datele de contact si locatia de livrare. Aceste detalii ne ajuta sa va contactam rapid si usor in vederea optimizarii comenzilor dumneavoastra.

Otel Structuri, ca furnizor de produse metalurgice din otel, va ofera la cel mai bun pret o gama variata de materiale de constructii de calitate si servicii de incredere, cat se poate de rapide si flexibile!

Pentru oferte de pret trimiteti necesarul de materiale la adresa:

e-mail

Preturile acestor produse sunt actualizate periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Cele mai vandute

PC52 / B500C bara Ø 10 mm

PC52 / B500C bara Ø 10 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
2,85 RON

PC52 / B500C bara Ø 8 mm

PC52 / B500C bara Ø 8 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
2,91 RON

OB37 colac Ø 6 mm

OB37 colac Ø 6 mm pentru armaturi.
2,88 RON

PC52 / B500C bara Ø 12 mm

PC52 / B500C bara Ø 12 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
2,85 RON