Stalpi gard

Stalpi de gard metalici din teava de otel

Categoria stalpi de gard cuprinde produse cu un raport pret - calitate excelent. Sunt confectionate din teava rectangulara de otel, dimensiuni 60 x 40 x 1.5 / 60 x 40 x 2 mm. Barele de stalpi metalici de teava pot fi prevazute sau nu cu talpa de sustinere. Procesul de productie al acestor stalpi metalici de gard presupune in primul rand debitarea tevilor la diferite lungimi standard si realizarea gaurilor de prindere. Urmeaza procesul de acoperire cu un strat protector, prin procedeul de zincare electrolitica ori prin cel de vopsire in camp electrostatic. Procesele tehnologice de zincare sau vopsire asigura o mai buna protectie impotriva ruginii, a actiunii distructive exercitate de diferiti factori externi de mediu. Datorita proprietatilor barelor de teava din otel, referitoare la buna rezistenta, elasticitate si durabilitate, acest tip de stalp pentru gard reprezinta un material ideal in realizarea diverselor imprejmuiri, cu costuri relativ reduse. Totodata, ofera si un aspect placut al intregului ansamblu.

Barele de stalpi de gard metalici, obtinute prin debitarea tevilor de otel dreptunghiulare / patraterotunde se folosesc in vederea realizarii imprejmuirilor diferitelor suprafete de teren agricol, indistrial, urban sau de alta natura. Alaturi de accesoriile de prindere, reprezinta principalele elemente de sustinere a panourilor si plaselor de garduri.

Dimensiuni standard stalpi metalici de teava (lungimi - mm):

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret stalpi metalici de gard, din teava metalica, diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de pret referitoare la stalpi de gard de teava metalica, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Oferta de stalp pentru gard e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Filtreaza dupa
Vizualizare
pe pagina
Vizualizare ca

Stalp gard zincat 1750 mm

Stalp gard zincat 1750 mm (1.75 m) din teava dreptunghiulara.
63,00 lei

Stalp gard zincat 2000 mm

Stalp gard zincat 2000 mm (2 m) din teava dreptunghiulara.
73,00 lei

Stalp gard zincat 2250 mm

Stalp gard zincat 2250 mm (2.25 m) din teava dreptunghiulara.
83,00 lei

Stalp gard zincat 2500 mm

Stalp gard zincat 2500 mm (2.5 m) din teava dreptunghiulara.
93,00 lei

Stalp gard verde 1750 mm

Stalp gard verde 1750 mm (1.75 m) din teava dreptunghiulara.
79,00 lei

Stalp gard verde 2000 mm

Stalp gard verde 2000 mm (2 m) din teava dreptunghiulara.
89,00 lei