Panouri gard

Panouri de gard bordurat si plase de gard

Categoria panouri de gard, plase de gard bordurat, stalpi metalici si accesorii cuprinde o gama variata de materiale necesare imprejmuirii diverselor suprafete de terenuri agricole, industriale, urbane, baze sportive etc., la un nivel de pret relativ redus.

Produsele panouri bordurate, cunoscute sub denumirea de plase bordurate, se produc din sarma rigida galvanizata / vopsita, cu grosimi de la 3 la 5 mm. Toate aceste panouri de gard bordurat se comercializeaza intr-o gama diversa de dimensiuni: inaltimi 600 - 2000 mm, lungimi 2000 / 2500 mm. Proprietatile tehnice ale sarmei, ca material de baza in producerea de plase bordurate, plus acoperirea cu stratul de zinc sau vopsea, le confera acestor panouri o rezistenta sporita la deformare, distrugere ori coroziune.

Plasele se obtin prin impletirea sau sudarea firelor de sarma si se deosebesc intre ele dupa forma ochiurilor. Cele trei variante de plase se regasesc in piata intr-o mare varietate de dimensiuni, in functie de grosimea sarmei, a inaltimii ori a lungimii rolei desfasurate. Sunt materiale cu un grad foarte mare de flexibilitate.

Barele de stalpi metalici reprezinta elementele de baza in sustinerea imprejmuirilor realizate din panouri bordurate. Stalpii pentru plase de gard bordurat se confectioneaza din teava patrata / rectangulara si sunt protejati impotriva coroziunii cu un strat de zinc, vopsea ori plastic.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret panouri de gard zincate si verzi, plase de gard sudate zincate, impletiterabitz si stalpi metalici, diverse dimensiuni. Livrari in zona Bucuresti - Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de plase bordurate si stalpi metalici, va rugam sa transmiteti necesarul pe adresa de email!

Ofertele de pret pentru panouri bordurate se actualizeaza in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.