Teava rectangulara

Teava rectangulara de otel

Teava rectangulara de otel e un produs metalurgic din otel carbon, obtinut cu ajutorul proceselor tehnologice de laminare la cald ori la laminare la rece. Teava cu sectiune rectangulara se produce din tabla, intr-o gama diversificata de dimensiuni, calitati si clase de rezistenta. Ofera numeroase avantaje tehnice in cadrul proceselor de prelucrare si un raport pret - eficienta excelent.

Teava rectangulara sudata longitudinal beneficiaza de calitati remarcabile in ceea ce priveste rezistenta, durabilitatea si elasticitatea. Datorita caracteristicilor sale structurale acopera o arie vasta de utilizare. Este un material utilizat pentru activitati de uz gospodaresc / civil, activitati de natura industriala ori la realizarea confectiilor metalice usoare din otel (porti, garduri, stalpi, rafturi, subansamble, sasie, componente de masini si utilaje). Se foloseste si la realizarea de structuri metalice de mare amploare (cladiri, hale industriale, poduri, drumuri, autostrazi etc.).

Dimensiuni teava neagra rectangulara, produsa conform EN10219 - profile deformate la rece, grad de otel S235JRH / S355J2H. Pret ofertat in ron / m.

  • grosime perete: 1.5 - 10 mm.
  • dimensiune sectiune: 20x10 - 300x200 mm.

Dimensiuni teava cu sectiune dreptunghiulara, fabricata conform EN10210 - profile finisate la cald, calitate material S355J2H. Pret exprimat in ron / m.

  • grosimi perete: 3 - 10 mm.
  • dimensiuni sectiune: 50x30 - 300x250 mm.

Barele de teava din otel se livreaza la lungimi standard de productie: 6000 mm / 12000 mm.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava rectangulara sudata longitudinal, calitati material S355J2H / S235JRH, produsa conform normelor europene in vigoare EN10219 si EN10210, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de teava neagra rectangulara, transmiteti necesarul pe adresa de e-mail!

Oferta de teava e actualizata periodic in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.