Teava patrata

Teava patrata de otel

Teava patrata de otel sudata longitudinal e un profil gol din otel carbon obtinut prin intermediul proceselor tehnologice de laminare la cald ori laminare la rece. Teava cu sectiune patrata se produce din tabla, intr-o gama variata de dimensiuni, calitati si clase de rezistenta. Prezinta numeroase avantaje tehnice in cadrul proceselor de prelucrare si un raport pret - beneficii excelent.

Teava patrata sudata longitudinal beneficiaza de calitati excelente in ceea ce priveste rezistenta, durabilitatea si elasticitatea. Datorita proprietatilor structurale acopera o arie larga de utilizare. E un produs ideal pentru activitati de uz gospodaresc / civil, activitati de natura industriala ori la realizarea structurilor din otel usoare (porti, garduri, stalpi, rafturi, subansamble, sasie, componente de masini si utilaje). Se foloseste totodata si la realizarea de structuri din otel de mare amploare (cladiri, hale industriale, poduri, drumuri, autostrazi etc.).

Dimensiuni teava de otel patrata, produsa conform normei EN10219 - profilele deformate la rece, calitati S235JRH / S355J2H. Pret ofertat in ron / metru, la cerere.

  • grosime perete: 1.5 - 10 mm.
  • dimensiune sectiune: 15x15 - 300x300 mm.

Dimensiuni teava cu sectiune patrata, fabricata conform EN10210 - profile finisate la cald, calitate S355J2H. Pret exprimat in ron / metru, la solicitare.

  • grosime perete: 3 - 10 mm.
  • dimensiuni sectiune: 50x30 - 300x200 mm.

Barele de teava se livreaza la lungimi standard de productie: 6000 mm / 12000 mm.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava patrata sudata longitudinal, calitati S355J2H / S235JRH, conform normelor europene in vigoare EN10210, EN10219, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de teava de otel patrata sudata, va rugam sa transmiteti necesarul pe adresa de e-mail!

Oferta se actualizeaza periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.