Teava

Teava de otel / teava neagra sudata longitudinal

Teava de otel sudata longitudinal, cunoscuta sub denumirea de profil gol sau teava neagra, este un produs metalurgic utilizat pe scara larga in constuctii metalice, intr-o variate domenii industriale. Datorita multiplelor dimensiuni disponibile si al unui nivel bun de pret, reperele de tevi sudate din otel sunt materiale ideale la executarea diverselor confectii metalice (porti, garduri, mobilier, cadre, rafturi, elemente componente ale unor masini / utilaje, structuri de sustinere etc.) ori pentru realizarea unor structuri metalice de mare amploare (cladiri, poduri, drumuri, instalatii etc.).

Teava de otel este un material asociat rezistentei, durabilitatii si elasticitatii, fiind utilizata eficient in cadrul proiectelor care necesita o rezistenta ridicata pentru a suporta presiunea interna / externa sau rezistenta mare impotriva socurilor sau vibratiilor. Intre beneficiile utilizarii reperelor de teava neagra se numara: rezistenta impotriva solicitarilor longitudinale, rezistenta impotriva ruginii ori a altor factori externi corozivi, durabilitatea si costurile reduse de prelucrare, montaj, intretinere sau inlocuire.

In functie de procesul de laminare exista mai multe tipuri de tevi: teava laminata la cald, teava laminata la rece si teava trasa. Dupa forma sectiunii regasim urmatoarele categorii de tevi sudate longitudinal:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava de otel sudata longitudinal de diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte referitoare la reperele de teava neagra din otel, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!