Teava

Teava de otel sudata longitudinal

Teava de otel sudata longitudinal, cunoscuta si sub denumirea de profil gol, este un produs metalurgic utilizat pe scara larga in constuctii metalice si in variate domenii industriale. Datorita multiplelor dimensiuni disponibile si al unui nivel bun de pret, tevile sudate din otel sunt materiale ideale in executarea diverselor confectii metalice (porti si garduri, mobilier, cadre, rafturi, elemente componente ale unor masini si utilaje, structuri de sustinere etc.), dar si pentru realizarea unor structuri metalice de mare amploare (cladiri, poduri, drumuri, instalatii etc.).

Teava de otel este un material asociat rezistentei, durabilitatii si elasticitatii, fiind utilizata eficient in cadrul proiectelor care necesita o rezistenta ridicata pentru a suporta presiunea interna si externa sau rezistenta mare impotriva socurilor si vibratiilor. Intre beneficiile utilizarii acestui tip de material se numara: rezistenta impotriva solicitarilor longitudinale, rezistenta impotriva ruginii si a altor factori externi corozivi, durabilitatea si costurile reduse de prelucrare, montaj, intretinere si inlocuire.

In functie de forma sectiunii exista mai multe categorii de tevi sudate longitudinal si o mare varietate de dimensiuni:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret teava de otel sudata longitudinal de diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de pret referitoare la reperele de teava de otel, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!