Otel Structuri - materiale de constructii: otel beton / fier beton, plasa sudata, sarma, cuie, panouri de gard bordurate, plase de gard, teava, tabla si profile din otel, la cel mai bun pret, livrari in Bucuresti si Ilfov.
 
 

Teava

Teava din otel sudata longitudinal

Teava din otel sudata longitudinal, cunoscuta si sub denumirea de profil gol, este un produs metalurgic utilizat in diferite domenii de activitate, incepand de la cele de uz gospodaresc si pana la cele industriale, agricole sau de constructii. Datorita multiplelor avantaje, acest tip de profil este ideal in executarea diverselor confectii metalice (porti si garduri, mobilier, cadre, rafturi, elemente componente ale unor masini si utilaje, structuri de sustinere etc.), dar si pentru realizarea unor structuri metalice de mare amploare (cladiri, poduri, drumuri, instalatii etc.).

Teava din otel este un material asociat rezistentei, durabilitatii si elasticitatii, fiind utilizat eficient in cadrul proiectelor care necesita o rezistenta ridicata pentru a suporta presiunea interna si externa sau rezistenta mare impotriva socurilor si vibratiilor. Intre beneficiile utilizarii acestui tip de material se numara:

  • rezistenta impotriva solicitarilor longitudinale;
  • rezistenta impotriva ruginii si a altor factori externi corozivi;
  • durabilitate mai mare decat in cazul altor materiale de constructii;
  • costuri mai mici in ceea ce priveste transportul, prelucrarea, montajul, intretinerea si inlocuirea.

In functie de forma sectiunii si a domeniilor de utilizare exista mai multe categorii de tevi din otel sudate longitudinal si o mare varietate de dimensiuni:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret tevi din otel sudate longitudinal, diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.