Tabla decapata

Tabla decapata de otel

Tabla decapata din otel e cunoscuta si ca tabla laminata la rece sau LBR. E produsa si comercializata si in starea de tabla decapata si uleiata. La origini e un produs metalurgic obtinut prin intermediul procesului tehnologic de laminare la rece. In cadrul fluxului de productie, ruloul este supus unui tratament chimic de decapare. Acest procedeu presupune indepartarea stratului de oxizi de pe suprafata benzii. In vederea protejarii materialului impotriva actiunii factorilor corozivi, pe intreaga suprafata e aplicat un strat uleios, usor de indepartat in momentul prelucrarii materialului.

Tabla laminata la rece de otel carbon se produce in rulou si se comercializeaza sub forma de foi, intr-o gama variata de dimensiuni. E un material puternic, rezistent, durabil in timp, extrem de maleabil, usor de procesat, de inlocuit si totodata reciclabil. Prezinta un nivel de pret excelent si ofera multiple avantaje tehnice in procesul prelucrarii. Totodata, beneficiaza de un aspect curat al suprafetei si de proprietati fizico - mecanice superioare altor materiale similare.

Tabla laminata LBR se utilizeaza in mod special pentru producerea de piese sau elemente componente ale diferitelor structuri metalice, cu precadere a celor care raman la vedere.

Dimensiuni foi de banda laminata la receEN10130, DC01 - DC04, pret - ron / kg:

  • grosime foaie: 0.4 mm, 0.5 mm, 0.6 mm, 0.8 mm, 1 mm - format 1000 x 2000.
  • grosimi foi: 1.25 mm, 1.5 mm, 2 mm, 2.5 mm - format 1000 x 2000 / 1250 x 2500.

La cerere tabla de otel decapata poate fi livrata la lungimi atipice.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret tabla decapata de otel (LBR), EN 10130, DC01, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de banda laminata la rece decapata si uleiata, va rugam sa transmiteti necesarul pe adresa de e-mail!

Oferta de banda laminata de otel e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.