Tabla decapata

Tabla decapata de otel

Tabla decapata din otel e cunoscuta si ca tabla laminata la rece sau LBR. Banda laminata la rece este produsa intr-o gama variata de dimensiuni si comercializata la un nivel de pret excelent si in starea decapata si uleiata. La origini e un produs din otel obtinut prin intermediul procesului tehnologic de laminare la rece. In cadrul fluxului de productie, tabla laminata la rece e supusa unui tratament chimic de decapare. Acest procedeu presupune indepartarea stratului de oxizi de pe suprafata benzii. In vederea protejarii impotriva actiunii factorilor corozivi, pe suprafata decapata e aplicat un strat uleios, obtinandu-se o banda decapata si uleiata.

Tabla decapata obtinuta din otel carbon, grad DC01, se produce in rulou si se comercializeaza sub forma de foi. E un material puternic, rezistent, durabil in timp, extrem de maleabil, reciclabil, usor de procesat si de inlocuit cu un cost redus. Acest tip de produs prezinta multiple avantaje tehnice in procesul prelucrarii. Tabla DC01 beneficiaza de un aspect curat al suprafetei si de proprietati fizico - mecanice superioare altor materiale similare.

Tabla laminata LBR se utilizeaza in mod special pentru producerea de piese sau elemente componente ale diferitelor structuri de otel, cu precadere a celor care raman la vedere.

Dimensiuni foi de banda laminata la rece, conform norma EN10130, DC01 - DC04, pret - ron / kg:

  • grosime foaie: 0.4 mm, 0.5 mm, 0.6 mm, 0.8 mm, 1 mm - format 1000 x 2000.
  • grosimi foi: 1.25 mm, 1.5 mm, 2 mm, 2.5 mm - format 1000 x 2000 / 1250 x 2500.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret tabla decapata de otel (LBR), EN 10130, grad DC01, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte foi de banda decapata si uleiata, transmiteti necesarul pe adresa de e-mail!

Oferta de tabla LBR e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.