Tabla

Tabla de otel

Tabla de otel este un produs metalurgic laminat la cald sau la rece comercializat sub forma de foi sau rulouri de diferite dimensiuni. Datorita multiplelor avantaje tehnice si unui pret relativ scazut, tabla de otel este un material utilizat intr-o diversitate de domenii de activitate la executarea diverselor confectii metalice, dar si pentru realizarea unor structuri metalice de mare amploare. Avansul tehnologic din ultimii ani in ceea ce priveste utilajele de prelucrare si procesare a produselor din metal a condus la o crestere considerabila a ponderii utilizarii acestui material in constructii si industrie.

Tabla de otel utilizata in cadrul diferitelor activitati de constructii si confectii metalice presupune o serie de beneficii tehnice si economice care provin din proprietatile constructive ale acestui tip de material:

  • este un material rezistent la coroziune si la actiunea altor factori externi;
  • este un material maleabil, usor de procesat fara modificarea proprietatilor mecanice si chimice;
  • este un material reciclabil, puternic, rezistent, durabil si usor de reparat sau de inlocuit cu costuri reduse.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret tabla de otel neagra, decapata si zincata de diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de pret in ceea ce priveste tablele de diferite calitati si dimensiuni, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!