Stalp gard verde 2250 mm

Stalp gard verde 2250 mm (2.25 m) din teava dreptunghiulara cu sectiunea 60x40 mm.
Unit.: bucata

Termen livrare: cca 48 de ore de la efectuarea platii

Pret transport: in functie de volumul comenzii finale

Metoda de plata: OP pe baza de factura proforma

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

89,00 lei
Acest produs are o cantitate minima de 10

Stalp de gard verde 2250 mm (2.25 m) din teava de otel

Produsul stalp de gard verde de 2250 mm (2.25 m) inaltime, cu sectiunea 60x40 mm, este denumit popular stalp metalic verde. Reprezinta un element de baza in prinderea / sustinerea intregului ansamblu de gard format din panouri bordurate verzi / zincate, plase sudate zincate, impletite ori plase de sarma rabitz.

Bara de stalp verde este realizata din teava rectangulara de otel, vopsita in camp electrostatic, cu dimensiunile de 60 x 40 x 1.5 / 60 x 40 x 2 milimetri. Produsul prezinta un nivel de pret foarte bun, in comparatie cu numeroasele avantaje tehnice / economice pe care le aduce.

Acest tip de stalp verde de teava e destul de usor de montat / de demontat, reducand astfel considerabil timpul de executie a lucrarilor. Totodata, e un produs rezistent la deformari, practic, durabil in timp. Stratul de vopsea care il acopera ii asigura o excelenta protectie impotriva coroziunii, a altor factorilor externi de mediu si un gard cu aspect placut.

Barele de stalpi metalici verzi de gard, confectionate din teava dreptunghiulara / teava rotunda, sunt prevazute cu gauri necesare clemelor de fixare, acestea asigurand o mai buna stabilitate si o foarte buna rezistenta. In functie de producator, pot fi comercializate cu sau fara capac de protectie. Capacul are rolul de a proteja teava pe interior impotriva ruginii.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret stalp verde 2250 mm (2.25 m) pentru gard, sectiune 60x40 mm. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte referitoare la reperul stalp verde de teava rectangulara pentru gard, va rugam sa trimiteti solicitari la adresa de email!

Oferta de pret e actualizata periodic in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Specificatiile produselor
Material teava otel
Produs stalp gard verde
Sectiune 60x40x1.5 mm / 60x40x2 mm
Dimensiuni 2250 mm
Etichete produs