Sarma moale zincata 2 mm

Sarma moale zincata 2 mm pentru legat.
Unit.: kg

Termen livrare: cca 48 de ore de la efectuarea platii

Pret transport: in functie de volumul comenzii finale

Metoda de plata: OP pe baza de factura proforma

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

7,63 lei
Acest produs are o cantitate minima de 100

Sarma moale zincata 2 mm produsa conform SR EN 10244-2 / 2010 STAS 889-89 (A); STAS 3732-80

Sarma zincata 2 mm e cunoscuta sub denumirile populare de sarma galvanizata ori SMZ. Este un produs obtinut din otel cu un continut scazut de carbon, in urma unui proces tehnologic specific de zincare termica. Acoperirea cu stratul protector de zinc se realizeaza prin imersie la cald intr-o baie de zinc. Rezultatul acestei operatiuni consta intr-o mai buna protectie si un aspect placut.

Sarma zincata de 2 mm grosime prezinta o larga arie de utilizari, multe din ele foarte generale. Beneficiaza de un nivel de pret extrem de bun, in comparatie cu avantajele pe care le aduce. E preferata in cadrul activitatilor in care e nevoie de protectie anticoroziva sau aspect placut al suprafetei.

Acest tip de produs este maleabil / moale, dar rezistent, practic, foarte util, usor de manevrat si de procesat. Se foloseste in productia de plase impletite, plase sudate zincate, panouri de gard bordurate etc. Sarmele SMZ se livreaza in colaci si se produc intr-o mare varietate de diametre: 0.2 - 5 milimetri.

Detalii tehnice sarma moale zincata 2 mm, conform normativelor in vigoare SR EN 10244-2 / 2010, STAS 889-89 (A), STAS 3732-80:

  • strat minim de zinc: 40 g / mp.
  • abateri limita la diametrul sarmei (mm): grosimi 1.50 - 2.25 = +/- 0.09.
  • rezistenta de rupere la tractiune: max. 550 N / mmp.
  • masa liniara (kg / 1000 m): 24.668.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret sarma zincata 2 mm, conform normelor actuale in vigoare. Livrari in Bucureti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte referitoare la reperele de sarma zincata moale (SMZ), va rugam sa trimiteti solicitari la adresa de email!

Oferta de pret e actualizata periodic in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Specificatiile produselor
Material otel
Produs sarma moale zincata
Diametru 2 mm
Dimensiuni colac
Etichete produs