Sarma moale zincata 1.6 mm

Sarma moale zincata 1.6 mm pentru legat.
Unit.: kg

Termen livrare: cca 48 de ore de la efectuarea platii

Pret transport: in functie de volumul comenzii finale

Metoda de plata: OP pe baza de factura proforma

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

7,69 lei
Acest produs are o cantitate minima de 100

Sarma moale zincata 1.6 mm produsa conform STAS 889-89 (A); STAS 3732-80

Sarma zincata 1.6 mm, cunoscuta sub denumirile populare de sarma galvanizata / SMZ, e un produs din otel obtinut in urma unui proces tehnologic specific de fabricatie. Este acoperit cu un strat protector de zinc.

Prezinta o larga arie de utilizari, multe din ele foarte generale. Sarma zincata moale beneficiaza de un nivel de pret extrem de bun in comparatie cu avantajele pe care le aduce. E preferata in cadrul activitatilor unde e nevoie de protectie anticoroziva sau aspect placut al suprafetei.

Acest tip de produs este maleabil / moale, dar rezistent, practic, foarte util, usor de manevratse. Se foloseste in productia de plase impletite, plase sudate zincate, panouri de gard bordurate etc. Sarmele SMZ se livreaza in colaci si se produc intr-o mare varietate de diametre, 0.2 - 5 milimetri.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret sarma zincata moale 1.6 mm, conform stas. Livrari in Bucureti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte referitoare la reperele de sarma moale zincata (SMZ), va rugam sa trimiteti solicitari la adresa de email!

Oferta e actualizata periodic in functie de fluctuatiile pietei, fiind valabila in limita stocului disponibil.

Specificatiile produselor
Material otel
Produs sarma zincata
Diametru 1.6 mm
Dimensiuni colac
Etichete produs