Sarma moale zincata

Sarma moale zincata

Sarma moale zincata (SMZ), cunoscuta si sub denumirea de sarma galvanizata, este un material care se utilizeaza in diverse activitati foarte generale, fiind preferata acolo unde e nevoie de protectie anticoroziva sau de un aspect placut al suprafetei: plase din sarma impletita sau plase sudate zincate pentru imprejmuiri, panouri de gard bordurate zincate etc.

Sarma zincata este un produs cu un nivel redus de pret, se livreaza in colaci si se produce intr-o gama variata de dimensiuni cu diametre de la 0.2 mm la 5 mm (0.20 mm - 1.40 mm prin zincare electrolitica, 1.40 - 5 mm prin zincare termica). Datorita caracteristicilor sale tehnice, acest tip de sarma este un material maleabil si rezistent care se indoaie si se debiteaza foarte usor. Totodata, acoperirea cu stratul de zinc de 15 - 70 g / mp ii ofera o foarte buna durabilitate in timp si un aspect deosebit.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret sarma zincata (SMZ) cu dimensiuni de 1.6 mm, 1.8 mm, 2 mm2.5 mm si 2.8 mm - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de sarma zincata, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Pret actualizat periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Filtreaza dupa
Vizualizare
pe pagina
Vizualizare ca

Sarma moale zincata 1.6 mm

Sarma moale zincata 1.6 mm pentru legat.
6,27 RON

Sarma moale zincata 1.8 mm

Sarma moale zincata 1.8 mm pentru legat.
5,86 RON

Sarma moale zincata 2.0 mm

Sarma moale zincata 2.0 mm (2 mm) pentru legat.
5,86 RON

Sarma moale zincata 2.5 mm

Sarma moale zincata 2.5 mm pentru legat.
5,77 RON

Sarma moale zincata 2.8 mm

Sarma moale zincata 2.8 mm pentru legat.
5,77 RON