Otel Structuri - materiale de constructii: otel beton / fier beton, plasa sudata, sarma, cuie, panouri de gard bordurate, plase de gard, teava, tabla si profile din otel, la cel mai bun pret, livrari in Bucuresti si Ilfov.
 
 

Sarma / Cuie

Sarma si cuie din otel

Sarma si cuiele din otel sunt materiale de uz general folosite la realizarea diferitelor activitati in domeniul constructiilor, in agricultura, dar si la activitati de uz gospodaresc cum ar fi legarea, prinderea sau fixarea diferitelor elemente.

Sarma, in variantele neagra sau zincata, se mai utilizeaza si la productia plaselor de gard sudate si impletite, a panourilor burdurate sau pentru diverse alte imprejmuiri. Sarmele se produc si se comercializeaza in colaci de diferite dimensiuni, in functie de variantele acestora: sarme tari sau moi, mate sau lucioase, negre sau zincate.

In categoria cuie din otel se regasesc cele utilizate in diferite activitati de constructii la prinderea, fixarea sau imbinarea elementelor din lemn, dar si cele pentru tabla de acoperis ori sindrila bituminoasa. Cuiele sunt materiale de constructii cu pret relativ redus, fabricate din sarma tare mata si se livreaza ambalate in cutii de carton cu greutatea de 5 kg / cutie, dimensiuni de la 1.8 x 30 mm pana la 7 x 225 mm.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret sarma neagra, zincata, ghimpata, cuie pentru constructii si pentru tabla de acoperis, diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Preturile produselor din aceasta categorie sunt actualizate periodic, in functie de fluctuatiile pietei.