Sarma / Cuie

Sarma si cuie din otel

Sarma si cuiele din otel sunt materiale de uz general folosite la realizarea diferitelor activitati in domeniul constructiilor, in agricultura sau la activitati de uz gospodaresc cum ar fi legarea, prinderea sau fixarea diferitelor elemente.

Din categoria sarma de otel fac parte sarmele neagre, zincate si ghimpate care se utilizeaza la productia plaselor de gard sudate ori impletite, a panourilor burdurate ori pentru diverse alte imprejmuiri. Acestea se produc si se comercializeaza in colaci de diferite dimensiuni, in functie de variantele acestora: sarme tari sau moi, mate sau lucioase, negre ori zincate.

In categoria cuie de otel se regasesc cuiele pentru constructii utilizate in diferite activitati, la prinderea, fixarea si imbinarea elementelor de lemn, dar si cuiele pentru tabla de acoperis ori sindrila bituminoasa. Acestea sunt materiale de constructii cu pret relativ redus, fabricate din sarma tare de diferite diametre. Se livreaza ambalate in cutii de carton cu greutatea de 5 kg / cutie, dimensiuni de la 1.8 x 30 mm pana la 7 x 225 mm.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret sarma si cuie de diverse dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de sarme sau cuie, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!

Pret actualizat periodic, in functie de fluctuatiile pietei.