Profile

Profile de otel laminate / calibrate

Profilele de otel sunt produse metalurgice obtinute prin laminare la cald sau la rece care se comecializeaza sub forma de bare de diferite dimensiuni ca profile calibrate ori laminate. Avansul tehnologic din ultimii ani in ceea ce priveste utilajele de procesat a avut ca rezultat utilizarea acestor produse intr-o mare varietate de domenii de activitate industriala (industrie usoara, industrie grea, industria auto, feroviara etc.) sau in constructii, aceste materiale fiind ideale in executarea diverselor produse sau confectii metalice, ori pentru realizarea unor structuri metalice de mare amploare.

Barele de profile de otel sunt materiale cu un nivel de pret relativ bun, practice, usor de procesat la dimensiuni exacte in unitati specializate (debitare, indoire, ingaurire etc.), aducand un aport important la cresterea productivitatii si eficientei, dar si a diminuarii costurilor de productie. Barele deĀ profile laminate / profile calibrate sunt materiale reciclabile, rezistente impotriva factorilor externi corozivi, usor de intretinut, de modificat ori de inlocuit.

In functie de forma sectiunii exista mai multe tipuri de profile:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profile de otel de diferite dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte referitoare la reperele de profile laminate la rece sau la cald si cele calibrate, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!