Profile

Profile de otel laminate si calibrate

Profilele de otel sunt produse metalurgice obtinute prin laminare la cald sau la rece care se comecializeaza sub forma de bare de diferite dimensiuni ca profile laminate ori calibrate. Avansul tehnologic din ultimii ani in ceea ce priveste utilajele de procesat a avut ca rezultat utilizarea acestor profile intr-o mare varietate de domenii de activitate industriala (industrie usoara, industrie grea, industria auto, feroviara etc.) sau in constructii, aceste materiale fiind ideale in executarea diverselor produse sau confectii metalice, dar si pentru realizarea unor structuri metalice de mare amploare.

Reperele de profile de otel sunt produse cu un nivel de pret relativ bun, practice, usor de procesat la dimensiuni exacte in unitati specializate (debitare, indoire, ingaurire etc.), aducandu-si un aport important la cresterea productivitatii si eficientei, dar si a diminuarii costurilor de productie. Barele deĀ profile laminate la rece sau la cald si cele calibrate sunt materiale reciclabile, rezistente impotriva factorilor externi corozivi, usor de intretinut, de modificat ori de inlocuit.

In functie de forma sectiunii exista mai multe tipuri de profile de otel:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profile de otel de diferite dimensiuni - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de pret referitoare la reperele de profile laminate la cald sau la rece si cele calibrate, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de email!