Otel Structuri - materiale de constructii: otel beton / fier beton, plasa sudata, sarma, cuie, panouri de gard bordurate, plase de gard, teava, tabla si profile din otel, la cel mai bun pret, livrari in Bucuresti si Ilfov.
 
 

Profile

Profile din otel si profile pline din otel pentru aplicatii industriale

Reperele din categoria profile pline din otel sunt produse metalurgice utilizate in diferite domenii de activitate: industrie usoara, industrie grea, industria auto si feroviara, constructii etc. Aceste profile din otel sunt ideale in executarea diverselor produse si confectii metalice, dar si pentru realizarea unor structuri metalice de mare amploare. Sunt materiale versatile fiind utilizate in majoritatea proiectelor de constructii, dar si de productie industriala, aducandu-si un aport important la cresterea productivitatii si eficientei, dar si a diminuarii costurilor de productie. Aceste materiale sunt usor de debitat, de indoit, de ingaurit si de sudat la dimensiuni exacte, in unitati speciale de procesare, urmand apoi a fi transportate si montate rapid in santier. Alte avantaje aduse de aceste profile pline din otel constau in faptul ca sunt materiale reciclabile, sunt rezistente la factorii externi corozivi si sunt usor de intretinut, de modificat sau de inlocuit.

In functie de sectiune exista mai multe tipuri de profile din otel:

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profile din otel si profile pline din otel - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.