Otel Structuri - materiale de constructii: otel beton / fier beton, plasa sudata, sarma, cuie, panouri de gard bordurate, plase de gard, teava, tabla si profile din otel, la cel mai bun pret, livrari in Bucuresti si Ilfov.
 
 

Profil UNP

Profil UNP / profil U din otel

Produsele din categoria profil UNP, denumit si profil U din otel, sunt produse metalurgice obtinute prin laminare la cald si sunt utilizate aproape exclusiv in domeniul constructiilor si confectiilor metalice, fiind ideale pentru realizarea structurilor pentru hale metalice sau pentru alte obiective civile si industriale construite pe structura metalica. In domeniul industrial, acest tip de profil se foloseste la producerea de piese si elemente de sustinere a diverselor masini si utilaje.

Barele de profil UNP din otel trebuie sa fie drepte, fara indoiri la capete sau deformari pe lungime si fara rasuciri in jurul axei.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profil UNP din otel produs conform EN10279, S235/275JR - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Dimensiuni disponibile profil UNP:

UNP 30 mm, UNP 40 mm, UNP 50 mm, UNP 60 mm, UNP 65 mm, UNP 80 mm, UNP 100 mm, UNP 120 mm, UNP 140 mm, UNP 160 mm, UNP 180 mm, UNP 200 mm, UNP 220 mm, UNP 240 mm, UNP 260 mm, UNP 280 mm, UNP 300 mm.

Pentru oferte de pret in ceea ce priveste reperele de profil U de mai sus, dar si pentru alte dimensiuni, va rugam sa ne transmiteti solicitarile dumneavoastra la adresa de e-mail.