Profil UNP

Profil UNP de otel

Reperele de profil UNP din otel, cunoscut sub denumirea de profil UPN, fac parte din gama de produse metalurgice lungi, obtinute in urma procesului tehnologic de laminare la cald. Se comercializeaza sub forma de bare lungi intr-o gama extrem de variata dimensional. Sunt produse utilizate aproape exclusiv in domeniul constructiilor si al confectiilor metalice din otel. Datorita nivelului relativ bun de pret si a varietatii de dimensiuni in care se lamineaza, aceste materiale sunt ideale la realizarea structurilor de sustinere a halelor metalice sau la construirea altor obiective civile, industriale ori de alta natura, ridicate pe structura de otel. In domeniul industrial se folosesc la realizarea de piese si elemente de sustinere a diverselor masini, utilaje ori structuri. Reperul profil UPN aduce un aport important la cresterea eficientei, a productivitatii si a reducerii costurilor de procesare in cadrul proiectelor in care este utilizat. Este un material foarte rezistent, reciclabil, practic, usor de procesat / montat / demontat.

Barele de profil UNP din otel trebuie sa fie drepte, fara indoiri la capete sau deformari pe lungime si fara rasuciri in jurul axei. Se regasesc in piata sub forma de bare cu lungimi standard de productie de 12000 mm.

Dimensiuni (mm) profil UPN, conform EN10025, calitate S235JR - S355J2:

  • UNP - 30, 40, 50, 60, 65, 80.
  • UNP - 100, 120, 140, 160, 180.
  • UNP - 200, 220, 240, 260, 280, 300.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profil UNP de otel, produs conform EN10025, calitati S235JR - S355J2, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de pret referitoare la reperele de profil UPN, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de e-mail!

Ofertele de profile laminate la cald sunt actualizate in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.