Profil UNP

Profil UNP de otel

Produsul profil UNP, cunoscut sub denumirea de profil UPN ori profil U datorita sectiunii in forma literei "U", face parte din gama de produse metalurgice lungi, obtinute in urma procesului tehnologic de laminare la cald. Se comercializeaza sub forma de bare lungi intr-o gama extrem de variata dimensional. Barele profil UNP de otel sunt folosite in domeniul constructiilor si al confectiilor metalice.

Datorita nivelului competitiv de pret si a varietatii de dimensiuni in care se lamineaza, acest tip de material e ideal la realizarea structurilor de sustinere a halelor metalice sau la construirea altor obiective civile, industriale ori de alta natura, ridicate pe structura metalica. In domeniul industrial se folosesc la realizarea de piese si elemente de sustinere a diverselor masini, utilaje ori structuri metalice. Reperul profil UPN aduce un aport important la cresterea eficientei, a productivitatii si a reducerii costurilor totale de procesare in cadrul proiectelor in care este utilizat. E un material puternic, foarte rezistent, reciclabil, practic, usor de procesat, de montat ori de demontat.

Dimensiuni profil UNP, conform EN10025, calitate material S235JR - S355J2, lungimi standard de 12000 mm:

  • UNP 30, UNP 40, UNP 50, UNP 60, UNP 65, UNP 80, UNP 100.
  • UNP 120, UNP 140, UNP 160, UNP 180, UNP 200.
  • UNP 220, UNP 240, UNP 260, UNP 280, UNP 300.

Barele de profil trebuie sa fie drepte, fara indoiri la capete sau deformari pe lungime si fara rasuciri in jurul axei.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profil UPN, produs conform normei EN10025, calitati S235JR - S355J2, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de pret referitoare la reperele de profil U, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de e-mail!

Oferta de profil UPN e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.