Otel Structuri - materiale de constructii: otel beton / fier beton, plasa sudata, sarma, cuie, panouri de gard bordurate, plase de gard, teava, tabla si profile din otel, la cel mai bun pret, livrari in Bucuresti si Ilfov.
 
 

Profil INP

Profil INP / profil I din otel

Barele de profil INP, cunoscut si sub denumirea de si profil I din otel, sunt produse metalurgice obtinute prin laminare la cald si sunt utilizate aproape exclusiv in domeniul constructiilor si confectiilor metalice, fiind ideale pentru realizarea structurilor pentru hale metalice sau pentru alte obiective civile si industriale construite pe structura metalica. In domeniul industrial, acest tip de profil se foloseste la producerea de piese si elemente de sustinere a diverselor masini si utilaje.

Barele de profil INP din otel trebuie sa fie drepte, fara deformari pe lungime sau indoiri la capete si fara rasuciri in jurul propriei axe.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profil INP din otel conform EN10024, S235/275JR - livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Dimensiuni disponibile profil I:

INP 80 mm, INP 100 mm, INP 120 mm, INP 140 mm, INP 160 mm, INP 180 mm, INP 200 mm, INP 220 mm, INP 240 mm, INP 260 mm, INP 280 mm, INP 300 mm, INP 320 mm, INP 340 mm, INP 360 mm, INP 400 mm.

Lungimile barelor - 12 m.

Pentru oferte de pret in ceea ce priveste reperele de profil I de mai sus, dar si pentru dimensiuni mai mari, va rugam sa ne transmiteti solicitarile dumneavoastra la adresa de e-mail.