Profil INP

Profil INP de otel

Produsul profil INP, cunoscut sub denumirea de profil I de otel datorita formei sectiunii in forma literei "I", face parte din gama de produse metalurgice lungi, obtinute in urma procesului tehnologic de laminare la cald. Se comercializeaza sub forma de bare intr-o gama extrem de variata dimensional. Barele INP de otel sunt produse utilizate aproape exclusiv in domeniul constructiilor si al confectiilor metalice din otel.

Datorita nivelului relativ bun de pret si a varietatii de dimensiuni in care se lamineaza, acest tip de profil este ideal la realizarea structurilor de sustinere a halelor metalice sau la construirea altor obiective civile, industriale ori de alta natura, ridicate pe structura de otel. In domeniul industrial se folosesc la realizarea de piese si elemente de sustinere a diverselor masini, utilaje ori structuri metalice. Produsul INP de otel aduce un aport important la cresterea eficientei, a productivitatii si a reducerii costurilor de procesare in cadrul proiectelor in care este utilizat. E un material foarte rezistent, reciclabil, practic, usor de procesat, de montat sau de demontat.

Barele de profil I trebuie sa fie drepte, fara deformari pe lungime sau indoiri la capete si fara rasuciri in jurul propriei axe.

Dimensiuni profil INP, conform EN10025, calitate S235JR - S355J2, lungimi standard de productie 12000 mm:

  • INP - 80, 100, 120, 140, 160, 180.
  • INP - 200, 220, 240, 260, 280.
  • INP - 300, 320, 340, 360, 400.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profil INP de otel, conform normei EN10025, calitati S235JR / S355J2, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de pret referitoare la reperele de profil I, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de e-mail!

Oferta de profile laminate e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.