Profil INP

Profil INP de otel

Reperele de profil INP din otel, cunoscut sub denumirea de profil IPN, fac parte din gama de produse metalurgice lungi, obtinute in urma procesului tehnologic de laminare la cald. Se comercializeaza sub forma de bare intr-o gama extrem de variata dimensional. Sunt produse utilizate aproape exclusiv in domeniul constructiilor si al confectiilor metalice din otel. Datorita nivelului relativ bun de pret si a varietatii de dimensiuni in care se lamineaza, aceste materiale sunt ideale la realizarea structurilor de sustinere a halelor metalice sau la construirea altor obiective civile, industriale ori de alta natura, ridicate pe structura de otel. In domeniul industrial se folosesc la realizarea de piese si elemente de sustinere a diverselor masini, utilaje ori structuri. Reperul profil IPN aduce un aport important la cresterea eficientei, a productivitatii si a reducerii costurilor de procesare in cadrul proiectelor in care este utilizat. Este un material foarte rezistent, reciclabil, practic, usor de procesat / montat / demontat.

Barele de profil INP din otel trebuie sa fie drepte, fara deformari pe lungime sau indoiri la capete si fara rasuciri in jurul propriei axe. Se regasesc in piata sub forma de bare cu lungimi standard de productie de 12000 mm.

Dimensiuni (mm) profil IPN, conform EN10025, calitate S235JR - S355J2:

  • INP - 80, 100, 120, 140, 160, 180.
  • INP - 200, 220, 240, 260, 280.
  • INP - 300, 320, 340, 360, 400.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profil INP de otel conform EN10025, calitati S235JR - S355J2, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de pret referitoare la reperele de profil IPN, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de e-mail!

Ofertele de profile laminate la cald sunt actualizate in functie de fluctuatiile pietei.

Oferte valabile in limita stocului disponibil.