Profil INP

Profil INP de otel

Produsul profil INP, cunoscut sub denumirea de profil IPN sau profil I datorita formei sectiunii in forma literei "I", face parte din gama de produse metalurgice lungi, obtinute in urma procesului tehnologic de laminare la cald. Se comercializeaza sub forma de bare intr-o gama extrem de variata dimensional. Barele de profil INP de otel sunt produse utilizate in domeniul constructiilor si al confectiilor metalice.

Datorita nivelului competitiv de pret si a varietatii de dimensiuni in care se lamineaza, acest tip de material este ideal la realizarea structurilor de sustinere a halelor metalice sau la construirea altor obiective civile, industriale ori de alta natura, ridicate pe structura metalica. In domeniul industrial se folosesc la realizarea de piese si elemente de sustinere a diverselor masini, utilaje ori structuri metalice. Produsul profil IPN aduce un aport important la cresterea eficientei, a productivitatii si a reducerii costurilor de procesare in cadrul proiectelor in care este utilizat. E un material foarte rezistent, reciclabil, practic, usor de procesat, de montat sau de demontat.

Dimensiuni profil INP, conform EN10025, calitate S235JR - S355J2, lungimi standard de productie 12000 mm:

  • INP 80, INP 100, INP 120, INP 140, INP 160, INP 180.
  • INP 200, INP 220, INP 240, INP 260, INP 280.
  • INP 300, INP 320, INP 340, INP 360, INP 400.

Barele trebuie sa fie drepte, fara deformari pe lungime ori indoiri la capete si fara rasuciri in jurul propriei axe.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret profil IPN, conform normei EN10025, calitati S235JR / S355J2, diverse dimensiuni. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte de pret referitoare la reperele de profil I, va rugam sa transmiteti necesarul la adresa de e-mail!

Oferta de profil IPN e actualizata in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.