PC52 / B500C bara Ø 18 mm

PC52 / B500C bara Ø 18 mm (BST500 bara) pentru armaturi.
Unit.: kg

Termen livrare: cca 48 de ore de la efectuarea platii

Pret transport: in functie de volumul comenzii finale

Metoda de plata: OP pe baza de factura proforma

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

4,09 lei
Acest produs are o cantitate minima de 1000

PC52 / B500C bara Ø 18 mm (BST500 bara) produs conform STAS 438-1 / 2012 / DIN 488

PC52 / B500C bara Ø 18 mm (BST500 bara) sunt marci de otel / fier beton cu profil striat. Produsele din otel / fier beton PC52 / B500C bara (BST500 18 mm bara) prezinta un continut limitat de carbon si un pret redus. Sunt oteluri slab aliate, preferate de cele mai multe ori in realizarea structurilor, datorita rezistentei mai mari si pentru ancorarea superioara.

Otelul / fierul beton PC52 18 mm este un otel cu profil periodic a carui suprafata are doua nervuri longitudinale diametral opuse.

Otelul / fierul beton B500C 18 mm (clasa cu cea mai buna ductilitate din cadrul BST500) este un otel cu profil periodic si se caracterizeaza printr-o dispunere specifica a striurilor, diferita de celelalte tipuri de otel beton.

Utilizarea efectiva a fierului beton presupune debitarea la diferite dimensiuni, fasonarea si montarea armaturilor conform proiectului de structura. Tipul de otel beton care urmeaza sa fie folosit ca armaturi, conform proiectului si reglementarilor tehnice in vigoare este decis de catre proiectant.

Durata de viata a fierului beton este egala cu durata de viata a elementelor din beton armat in care acesta este inserat. De aceea, este foarte importanta acoperirea minima cu beton si respectarea masurilor de protectie anticoroziva.

Principalele cerinte obligatorii pentru armaturile din otel beton folosite in cadrul diferitelor elemente si structuri din beton armat se refera la: caracteristicile mecanice (rezistenta la tractiune si deformatie) si la aderenta (suprafata relativa a striatiilor).

Rezistenta mecanica si stabilitatea constructiilor realizate din beton armat depind in mod direct de calitatea armaturii, de calitatea otelului beton, dar si de procentul de armare longitudinala si transversala a sectiunilor din beton armat.

Tendinta in acest moment in domeniul constructiilor este de a utiliza otel beton cu caracteristici de rezistenta cat mai mare, ceea ce inseamna o importanta economie de fier. Se poate ajunge astfel teoretic la o utilizare de pana la jumatate din cantitatea de otel beton necesara.

Otelul / fierul beton PC52 / BST500 18 mm (B500C bara) se foloseste in constructii civile si industriale la realizarea etrierilor pentru armaturi.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret otel / fier beton PC52 / B500C bara Ø 18 mm (BST500 bara). Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pret actualizat periodic in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Specificatiile produselor
Material otel beton / fier beton
Produs PC52 / B500C (BST500)
Diametru 18 mm
Dimensiuni 12 m
Greutate specifica 2.00 kg / m
Etichete produs