OB37 colac Ø 8 mm

OB37 colac Ø 8 mm pentru armaturi.
Unit.: kg

Termen livrare: cca 48 de ore de la efectuarea platii

Pret transport: in functie de volumul comenzii finale

Metoda de plata: OP pe baza de factura proforma

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

4,36 lei
Acest produs are o cantitate minima de 1000

OB37 colac Ø 8 mm produs conform STAS 438-1 / 2012

Otelul / fierul beton OB37 colac Ø 8 mm diametru este un otel cu profil neted, un fier beton maleabil, mai putin rigid in comparatie cu fierul striat. Prezinta un continut mic de carbon si un pret relativ redus. Este un material laminat la cald, cu o rezistenta scazuta, ductilitate inalta și aderenta medie cu betonul.

Utilizarea efectiva a fierului beton presupune debitarea la diferite dimensiuni, fasonarea si montarea armaturilor conform proiectului de structura. Tipul de otel beton care urmeaza sa fie folosit ca armaturi, conform proiectului si reglementarilor tehnice in vigoare este decis de catre proiectant.

Durata de viata a fierului beton este egala cu durata de viata a elementelor din beton armat in care acesta este inserat. De aceea, este foarte importanta acoperirea minima cu beton si respectarea masurilor de protectie anticoroziva.

Principalele cerinte obligatorii pentru armaturile din otel beton folosite in cadrul diferitelor elemente si structuri din beton armat se refera la: caracteristicile mecanice (rezistenta la tractiune si deformatie) si la aderenta (suprafata relativa a striatiilor).

Rezistenta mecanica si stabilitatea constructiilor realizate din beton armat depind in mod direct de calitatea armaturii, de calitatea otelului beton, dar si de procentul de armare longitudinala si transversala a sectiunilor din beton armat.

Otelul / fierul beton OB37 colac Ø 8 mm este un material foarte des folosit in constructii la realizarea etrierilor pentru armaturi, stalpi, grinzi, centuri etc.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret otel / fier beton OB37 colac Ø 8 mm. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pret actualizat periodic in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Specificatiile produselor
Material otel beton / fier beton
Produs OB37
Diametru 8 mm
Dimensiuni colac
Greutate specifica 0.40 kg / m
Etichete produs