Capac stalp

Capac stalp metalic de gard din teava de otel.
Unit.: bucata
*

Termen livrare: cca 48 de ore de la efectuarea platii

Pret transport: in functie de volumul comenzii finale

Metoda de plata: OP pe baza de factura proforma

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

3,00 lei
Acest produs are o cantitate minima de 100

Capac de stalp metalic

Produsul capac de stalp de gard este un accesoriu des utilizat in cadrul activitatilor de imprejmuire diferitelor suprafete de teren agricol, urban, industrial ori de alta natura. E fabricat din PVC si prezinta un nivel de pret redus in comparatie cu beneficiile importante pe care le aduce. Accesoriile capace de stalpi de teava din otel se produc si se se comercializeaza sub diverse forme, dreptunghiulara / patrata / rotunda, potrivita cu stalpul de teava de otel pe care se monteaza. Unul dintre cele mai utilizate formate de capac este 60 x 40 mm, conform dimensiunilor barelor de teava rectangulara, cu grosimi de 1.5 / 2 milimetri.

Capacele utilizate la acoperirea deschiderii superioare a barelor de stalp metalic asigura o buna protectie interioara a stalpului de gard zincat / vopsit. Este util in special impotriva actiunii corozive generata de factorii externi de mediu. Totodata, aceste tipuri de capace de stalpi de teava sunt unele dintre produsele extrem de utile, foarte practice, usor de montat / demontat / inlocuit in cazul deteriorarii. Utilizarea produsului capac de stalp metalic ofera un aspect deosebit de placut. Asigura o durabilitate mare in timp intregului ansamblu, format din stalpi si panouri bordurate / plase de gard.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret capac de stalp de gard produs din PVC. Dimensiuni disponibile 60 x 40 mm. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte referitoare la produsul capac pentru stalp de gard metalic, va rugam sa trimiteti solicitari la adresa de email!

Oferta de pret e actualizata periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Specificatiile produselor
Material PVC
Produs capac stalp
Sectiune 60x40x1.5 mm / 60x40x2 mm
Etichete produs