Capac stalp

Capac stalp metalic de gard din teava de otel.
Unit.: bucata
*

Termen livrare: cca 48 de ore de la efectuarea platii

Pret transport: in functie de volumul comenzii finale

Metoda de plata: OP pe baza de factura proforma

Oferta este valabila in limita stocului disponibil.

5,00 lei
Acest produs are o cantitate minima de 100

Capac de stalp metalic pentru gard

Elementul capac de stalp de teava, cunoscut si sub denumirea de capac PVC, e un accesoriu des utilizat in cadrul diverselor activitatil de imprejmuire a diferitelor suprafete de teren agricol, urban, industrial ori de alta natura. E fabricat din PVC si prezinta un nivel de pret redus, in comparatie cu beneficiile importante pe care le aduce.

Reperul capac de stalp de teava din otel se produc si se se comercializeaza sub diverse forme, dreptunghiulara / patrata / rotunda, forme potrivite cu stalpul de teava de otel pe care se aceste accesorii urmeaza sa fie montate. Unul dintre cele mai utilizate formate de capac este cel cu dimensiunile 60 x 40 mm, conform dimensiunilor barelor de teava rectangulara de otel, cu grosimi de 1.5 / 2 milimetri.

Produsul capac PVC, utilizat la acoperirea deschiderii superioare a barelor de stalp metalic, asigura o buna protectie interioara a stalpului de gard metalic zincat / vopsit. Este util si protejeaza in special impotriva actiunii corozive generata de diferiti factori externi de mediu.

Totodata, acest tip de capac de stalp de gard e un produs extrem de folositor, foarte practic, usor de montat, de demontat ori de inlocuit in cazul deteriorarii. Utilizarea acestor capace de stalp metalic ofera un aspect deosebit de placut. Asigura totodata si o durabilitate mare in timp intregului ansamblu, format din stalpi si panouri bordurate ori plase de gard.

Otelstructuri.ro comercializeaza la cel mai bun pret capac de stalp metalic produs din PVC. Dimensiuni 60 x 40 mm. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe.

Pentru oferte referitoare la capac de stalp de gard metalic, va rugam sa trimiteti solicitari la adresa de email!

Oferta de pret e actualizata periodic, in functie de fluctuatiile pietei.

Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Specificatiile produselor
Material PVC
Produs capac stalp
Sectiune 60x40x1.5 mm / 60x40x2 mm
Etichete produs