Reinforcing steel

Otel de armare pentru beton si plasa sudata

Materialul oțel de armare, cunoscut sub numele de bară de armare, este un produs metalurgic obținut prin procesul tehnologic de laminare la cald. Se vinde sub forma de bobine/bare cu dimensiuni standard de productie sau modelate, adica taiate sau indoite la dimensiuni exacte in functie de extractul de armare.

Produsele din categoria oțel de armare sunt materiale reciclabile, practice, cu un preț relativ mic. Se foloseste in special la realizarea etrierilor necesari armarii fundatiilor sau a altor elemente structurale. În funcție de aspectul suprafeței, de destinația pe care o au în structurile din beton armat, produsele din această clasă se împart în două mari categorii: oțel din beton armat cu profil neted (OB37) și armătură cu profil striat/periodic (PC52, BST500 S / B500C).

Beneficiile utilizării barelor de oțel din beton în structurile de rezistență sunt atât tehnice, cât și economice. Printre acestea se numără:

  • reducerea timpilor de executie;
  • rezistență la medii cu stres ridicat, la condiții meteorologice extreme;
  • manevrare usoara si rapida, amplasare;
  • reducerea costurilor de construcție sau de întreținere ulterioară datorită nivelului bun al prețurilor;
  • durabilitatea ridicată a construcțiilor datorită eficienței superioare, armatura având o aderență excelentă cu betonul.

Tendința în domeniul construcțiilor este de a folosi mărci de fier din beton cu cea mai mare rezistență, ceea ce înseamnă costuri reduse în ceea ce privește acest material. În acest fel, teoretic, se ajunge la o reducere de aproape jumătate față de cantitatea necesară.

Otelstructuri.ro vinde la cel mai bun pret bobina otel de armare OB37, bobina PC52, B500C, BST500, PC52, B500C, BST500 bar, armatura profilata si plasa sudata eco, 2000x6000 mm. Livrari in Bucuresti, Ilfov si judetele invecinate.

Pentru oferte de armare va rugam sa trimiteti informatiile necesare pe adresa de email!

Ofertele de preț sunt actualizate în funcție de fluctuațiile pieței.

Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.